BABYTOL D3 DHA Omega 30 twist-off kapsule

BABYTOL D3 DHA Omega 30 kapsule je dodatak prehrani s vitaminom D3 i dokosaheksaenoičnom kiselinom (DHA) za dojenčad i malu djecu.

13,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

BABYTOL D3 DHA Omega 30 for you! twist-off kapsule je dodatak prehrani s vitaminom D3 i dokosaheksaenoičnom kiselinom (DHA) za dojenčad i malu djecu.

Za kosti i vid. Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida dojenčadi tj. djece do 12 mjeseci starosti (povoljan učinak postiže se uzimanjem 100 mg DHA dnevno).

  • za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija
  • za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka
  • DHA Omega -3 iz prirodnih morskih algi – najčišći izvor, visoke koncentracije!

DHA Omega-3 masna kiselina – glavna strukturna komponenta mozga, važna za razvoj živčanog sustava, mentalnih i kognitivnih funkcija.

DHA Omega-3 masna kiselina – glavna strukturna komponenta mrežnice oka, važna za razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka.

Preporučena dnevna doza u jednoj BABYTOL D3 DHA Omega twist – off kapsuli – u skladu sa preporukom Europske agencije za sigurnost hrane u jednoj kapsuli ima 100% preporučene doze DHA omega-3 masne kiseline od 100 mg i 100% preporučene doze vitamina D3 od 400 IU.

Ulje mikroalgi prirodan i najčistiji izvor DHA – visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta za primjenu kod novorođenčadi, bez ukusa i mirisa. Nema bojazni od onečišćenja iz oceana. Ulje je visokog kvaliteta dobiveno u strogo kontroliranim uvjetima (potvrđeno od Evropske Agencije za sigurnost).

Vitamin D3 – važan i neophodan vitamin, potreban za jake i čvrste kosti i zube

“Twist off” kapsula- najpraktičniji način primjene – točno i precizno doziranje. Jednostavno okrenite, povucite i uklonite gornji dio kapsule, a sadržaj istisnite direktno u bebina usta.

BABYTOL D3 + DHA Omega 30 twist-off kapsule

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za dojenčad i malu djecu: primjenjivati sadržaj 1 kapsule BABYTOL D3 + DHA Omega dnevno, od 8. dana do kraja 3. godine.

Gornji dio twist-off kapsule (kapicu) okrenuti, povuci i ukloniti. Kapsulu pritisnuti i sadržaj kapsule primijeniti izravno u usta djeteta ili pomiješati s mlijekom.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 twist-off kapsula):

Vitamin D (kolekalciferol) 10 µg (400IU)

Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) 100 mg

ulje dobiveno iz mikroalge Schizochytrium sp. (sadrži najmanje 40% DHA), kapsula (goveđa želatina), tvar za zadržavanje vlage: glicerol, bojilo: željezni oksid crveni, vitamin D (kolekalciferol)

Napomene

Napomene

Ne smije se primjenjivati cijela kapsula! Primjenjivati samo njen sadržaj. Proizvod sadrži sastojke prirodnog podrijetla što može uzrokovati zamućenje prirodnog sadržaja kapsule, naročito pri čuvanju na nižim temperaturama. Ova pojava ne utječe na kvalitetu proizvoda. Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod ne smiju uzimati osobe preosjetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Čuvati na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti i na temperaturi od 15 do 25°C.

SKU: 1002470

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BABYTOL D3 DHA Omega 30 twist-off kapsule”