Aqua Maris Hypertonic sprej za nos 50 ml

Sprej za nos Aqua Maris Hypertonic na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije. Prikladan za odrasle i djecu stariju od 1 godine. Siguran za primjenu kod trudnica.

8,61 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aqua Maris Hypertonic sprej za nos namijenjen je za odčepljivanje nosa na prirodan način. Uklanja višak tekućine, smanjuje oticanje sluznice nosa i olakšava prohodnost gornjih dišnih puteva kod prehlade, alergije i gripe. Sadrži hipertoničnu otopinu morske vode Jadrana.

Djeluje kao prirodni dekongestiv (odčepljuje nos). Zbog visoke koncentracije soli, hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz sluznice nosa po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njezino oticanje i olakšava disanje kroz nos.

Preporučuje se osobama sa začepljenim nosom i otežanim disanjem uslijed prehlade, gripe i alergija. Može se koristiti samostalno i u kombinaciji sa standardnom terapijom.

Namijenjen je odraslima i djeci već od 1.godine života, a osobito trudnicama i dojiljama.

Aqua Maris Hypertonic sprej za nos 50 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Raspršiti 1-2 puta u svaku nosnicu, nekoliko puta na dan, a po potrebi i više.

Sastav

Sastav

Hipertonična morska voda, pročišćena voda. Bez konzervansa.

Napomene

Napomene

Vanjski spremnik napunjen je inertnim potisnim plinom (dušikom) koji ne dolazi u dodir s morskom vodom. Spremnik je pod pritiskom: može puknuti pod djelovanjem topline. Ne bušiti ni paliti čak niti nakon uporabe.

Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskre, otvorenog plamena ili bilo kojeg drugog izvora plamena. Ne pušiti. Zaštititi ga od sunčevog svjetla i ne izlagati temperaturama višim od 50ºC/122°F. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

SKU: 1002617

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aqua Maris Hypertonic sprej za nos 50 ml”