STERIMAR Baby izotonična otopina za nos

Sterimar Baby je izotonična otopina morske vode u spreju, za čišćenje i svakodnevnu higijenu nosa kod novorođenčadi, dojenčadi i male djece.

9,75 12,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina se može koristiti od rođenja.

Za svakodnevnu upotrebu. Medicinski proizvod. Bez konzervansa.

Izotonična otopina morske vode u spreju za čišćenje i svakodnevnu higijenu nosa kod novorođenčadi, dojenčadi i male djece.

Dolazi u pakiranju od 50 ml i 100 ml.

STERIMAR Baby izotonična otopina za nos

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije prve upotrebe dobro je skinuti i zatim pažljivo utisnuti nosni aplikator u ležište, kako bi se raspršivač pripremio za korištenje. Raspršiti u svaku nosnicu 2 do 6 puta na dan, po potrebi i češće.

Sastav

Sastav

Sastav u 100 ml otopine: morska voda = 31,82 ml (morska voda prirodno je bogata mineralima i oligoelementima koji imaju povoljan učinak na nosnu sluznicu), pročišćena voda.

Napomene

Napomene

Čuvati na sobnoj temperaturi do 25°C. Spremnik je pod tlakom (inertni dušik koji ne dolazi u dodir s otopinom jer se nalazi između unutarnje vrećice i vanjskog spremnika). Ne izlagati suncu, ne izlagati temperaturi većoj od 50°C. Prazan spremnik ne bušiti ili spaljivati.

SKU: 0002481

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STERIMAR Baby izotonična otopina za nos”