Marimer Inhalation sterilna otopina 30x5ml

Marimer Inhalation – hipertonična morska voda, olakšava disanje. dolazi u pakiranju od 30 ampula po 5 ml otopine.

12,61 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

100% sterilna otopina hipertonične morske vode (ekvivalent 22g/l soli).

Marimer Inhalation 2,2% je sterilna otopina hipertonične morske vode. Prirodni sastojci morskog podrijetla čine proizvod preporučljivim od prvog dana života za novorođenčad, dojenčad, djecu i odrasle za vlaženje i odčepljivanje dišnih putova u slučaju opstrukcije, otežanog disanja, gripanja ili kroničnog kašlja.

Osmotski učinak proizvoda Marimer Inhalation 2,2% pomaže u razrjeđivanju i uklanjanju viška sluzi potičući sekreciju u dišnim putovima, olakšava disanje i poboljšava kvalitetu života. Otopina se može upotrebljavati s pneumatskim nebulizatorima.

Proizvod se preporučuje upotrebljavati u obliku inhalacije ili aerosolne terapije za poboljšanje funkcioniranja dišnih putova u slučaju poteškoća s disanjem, posebice kod osoba koje boluje od cistične fibroze, akutnog bronhiolitisa ili kronične opstruktivne plućne bolesti (KOPB).

Marimer Inhalation sterilna otopina 30x5ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporuča se upotreba 1 ampule volumena 5ml tijekom 1 aerosolne terapije ili inhalacije. Uzmite 1 ampulu 2-4 puta dnevno ili slijedite upute svojeg liječnika. Odvojite ampulu i otvorite je na način da okrenete njezin vrh. Ulijte otopinu u nebulizator. Neubulizator upotrebljavajte u skladu s uputama proizvođača.

Sastav

Sastav

100% sterilna otopina hipertonične morske vode (ekvivalent 22g/l soli). Ne sadrži konzervanse. Sterilna otopina.

Napomene

Napomene

Rijetko se može javiti pojačan kašalj i bronhospazam. Može se preporučiti prethodna primjena bronhodilatatora. Proizvod nemojte upotrebljavati za injekcije niti injektiranje. Postupajte u skladu s uputama za uporabu koju je proizvođač priložio nebulizatoru. Proizvod nemojte miješati s drugim lijekovima. Nemojte upotrebljavati u slučaju preosjetljivosti na morsku vodu. Nemojte upotrebljavati kod nedonoščadi. Sadržaj ampule je za jednokratnu upotrebu. Nemojte upotrebljavati proizvod ako je ampula oštećena ili prethodno otvorena zbog opasnosti od mikrobne kontaminacije. Nemojte upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju/ampuli.

SKU: 1102447

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Marimer Inhalation sterilna otopina 30x5ml”