Prikazuje se svih 7 rezultata

CeraVe

CeraVe je brend koji se ističe po svojoj stručno formuliranoj liniji proizvoda za njegu kože, koristeći tehnologije poput ceramida i hijaluronske kiseline kako bi pružio hidrataciju i obnovu kože, čineći je zdravom i nahranjenom.

CeraVe Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima 236 ml

14,02 
CeraVe Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima odčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak ulja, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. sadrži tri esencijalna ceramida, salicilnu kiselinu i niacinamid. Tehnologija koja upija sebum.

CeraVe obnavljajuća krema za područje oko očiju 14 ml

17,47 
CeraVe obnavljajuća krema za područje oko očiju umanjuje vidljivost podočnjaka i natečenosti oko očiju.

CeraVe Hidratantna njega za lice 52 ml

14,89 
CeraVe Hidratantna njega za lice za normalnu do suhu kožu. Hidratizira i pomaže u obnovi zaštitne barijere kože. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu.

CeraVe Hidratantna krema

11,90 16,67 
CeraVe Hidratantna krema za suhu do vrlo suhu kožu. Hidratizira i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože lica i tijela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu.

CeraVe Hidratantna emulzija za čišćenje

10,77 14,82 
CeraVe Hidratantna emulzija za čišćenje za normalnu do suhu kožu. Čisti i hidratizira bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu.

CeraVe Pjenušavi gel za čišćenje

12,32 17,50 
CeraVe Pjenušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu. Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela. Sadrži 3 esencijalna ceramida, hijaluronsku kiselinu i niacinamid.

CeraVe Hidratantni losion

13,70 16,67 
CeraVe Hidratantni losion za normalnu do suhu kožu, lagane teksture bez ulja koji sadržava hijaluronsku kiselinu.