Prikazuje se svih 7 rezultata

PHARMOVAL

Pharmoval je hrvatski asortiman dodataka prehrani koji uključuje i određene kozmetičke proizvode. Paleta proizvoda pomno je razvijana i dizajnirana za posebne potrebe ljudskog organizma čak iu najmlađoj dobi.

Pharmoval IMUNOSAL JUNIOR sirup 150 ml

10,08 
Imunosal Junior sirup za djecu sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala za razvoj i imunitet djece i posebno je prilagođen djeci najmlađeg uzrasta. Odličnog je voćnog okusa koji djeca vole. Od 1. godine života.

Pharmoval Silimarin 3-aktiv 30 kapsula

10,08 
Silimarin 3-aktiv kapsule sadrže silimarin iz sjemenki sikavice, ekstrakte artičoke i lista zelene masline te kolin.

Pharmoval IMUNOSAL 60 kapsula

21,75 
Imunosal kapsule sadrže jedinstvenu kombinaciju snažnog beta-glukana, vitamina, esencijalnih minerala i visokovrijednog koenzima Q10. Namijenjene su odraslima i djeci od 12 godina.

Pharmoval IMUNOSAL Senior 60 kapsula

21,75 
Imunosal Senior kapsule namijenjene su osobama zrele životne dobi. Uz visokopročišćeni beta-glukan, vitamine i minerale, dodatno su obogaćene s čak 30 mg koenzima Q10 i 100 mg resveratrola u dnevnoj dozi.

Pharmoval IMUNOSAL tekući dodatak prehrani 150 ml

10,08 
Imunosal tekući dodatak prehrani sadrži jedinstvenu kombinaciju visoko pročišćenog beta-glukana u količini primjerenoj djeci i sastojaka (vitamini i cink) koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Odličnog je voćnog okusa koji djeca vole.

Pharmoval FORTICOR 30 kapsula

23,21 
Pharmoval Forticor kapsule za normalne funkcije srca sadrže visoku dozu od čak 150 mg koenzima Q10 u samo jednoj kapsuli.

Pharmoval Lexoderm sprej i krema u setu

14,31 
Lexoderm je set 2 u 1 koji sadrži medicinski proizvod - kremu i sprej za njegu kože kod vodenih kozica.