Strauss Naturals

Prikazuje se svih 2 rezultata

Strauss kapi su klinički dokazan prirodan proizvod proizvođača Strauss Naturals iz Kanade koji čisti krvne žile od aterosklerotskog plaka. Osiguravajući normalnu prohodnost i elastičnost krvnih žila istodobno potiču normalnu cirkulaciju, utječu na razinu masnoća u krvi i krvni tlak i doprinose normalnom radu srca. Nalaze se na tržištu od 1980. godine, a predstavljaju stečena znanja i iskustva koja su se 8 generacija prenašala u obitelji Strauss.

Strauss Heartdrops kapi za srce 50 ml

45,29  | 341,24 kn
Strauss kapi su klinički dokazan prirodan proizvod za zdravlje kardiovaskularnog sustava.  Strauss kapi su jedinstveni biljni sastav.  8 pažljivo odabranih dijelova različitih biljnih vrsta, kako bi svojim sinergijskim djelovanjem doprinijele maksimalnom učinku na vaš kardiovaskularni sustav.  

Strauss Heartdrops kapi za srce 100 ml

81,49  | 613,99 kn
Strauss kapi su klinički dokazan prirodan proizvod za zdravlje kardiovaskularnog sustava. Jedinstveni biljni sastav. 8 pažljivo odabranih dijelova različitih biljnih vrsta, kako bi svojim sinergijskim djelovanjem doprinijele maksimalnom učinku na vaš kardiovaskularni sustav.