nadLIFE Energy+ 30 vrećica

nadLIFE Energy+ je dodatak prehrani s nikotinamidom, ekstraktom pšeničnih klica bogatim spermidinom, vitaminom C i cinkom. Pruža vašem tijelu više energije, bolje performanse i obnavljanje stanica u svakodnevnom životu.

60,00  54,00 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 60,00 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s nikotinamidom, ekstraktom pšeničnih klica bogatim spermidinom, vitaminom C i cinkom, pružajući vašem tijelu više energije, poboljšane performanse i podršku obnavljanju stanica u svakodnevnom životu.

Spermidin je prirodni poliamin i nalazi se u gotovo svim našim stanicama. S godinama se smanjuje sadržaj spermidina u stanicama. Prirodni CelVio® Complex sastoji se od ekstrakta pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina i drugih fitokomponenata.

nadLIFE podržava obnavljanje stanica, performanse i glatko odvijanje vašeg energetskog metabolizma. CelVio Complex s cinkom i niacinom aktivira vašu obnovu stanica i osiguravam vam energiju za svaki dan.

Niacin je vitamin iz skupine B te aktivno sudjeluje u metaboličkim funkcijama. U obliku podnošljivog nikotinamida dobro je topiv u vodi. Prekursor je koenzima NAD koji je ključan za opskrbu energijom vaše stanice.

nadLIFE Energy+ 30 vrećica

nadLIFE Energy+ 30 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Sadržaj jedne vrećice otopiti u čaši tekućine (125 ml) i piti jednom dnevno.

Sastav

Sastav

Ekstrakt pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina. Kukuruzna vlakna. D-riboza. Koncentrat soka crnog ribiza. Koncentrat soka crvenog ribiza. Krumpirov škrob. Askorbinska kiselina. Nikotinamid. Sredstvo za odvajanje: trikalcijev fosfat. Cinkov glukonat.

Napomene

Napomene

Navedena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati na suhom mjestu, daleko od topline i svjetlosti te izvan dohvata male djece. Nije prikladno za trudnice, dojilje i djecu.

SKU: 1112259 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 60,00 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “nadLIFE Energy+ 30 vrećica”