spermidineLIFE Essential+ 60 kapsula

spermidineLIFE Essential+ je dodatak prehrani s prirodnim ekstraktom pšeničnih klica bogatim spermidinom, pružajući 1 mg spermidina po dnevnoj dozi za podršku prirodnoj obnovi stanica tijela.

46,88 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Spermidin je prirodni poliamin i nalazi se u gotovo svim našim stanicama. S godinama se smanjuje sadržaj spermidina u stanicama. Prirodni CelVio Complex sastoji se od ekstrakta pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina i drugih fitokomponenata.

Essential+ je dodatak prehrani koji sadrži prirodni ekstrakt pšeničnih klica bogat spermidinom. S 1 mg spermidina po dnevnoj dozi kako bi podržao prirodnu obnovu stanica tijela.

Dodatak prehrani s ekstrasktom pšeničnih klica s visokim sadržajem spermidina, cinka i vitamina B1.

spermidineLIFE Essential+ 60 kapsula

spermidineLIFE Essential+ 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

2 kapsule dnevno s tekućinom uzeti uz obrok.

Sastav

Sastav

Ekstrakt pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina. Sredstvo za oblaganje: hidroksipropil – metilceluloza. Acetilirani škrob. Kalcijev karbonat. Glicerin. Sredstvo za otpuštanje: Magnezijeve soli masnih kiselina. Cinkov glukonat. Tiamin hidroklorid.

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Nije prikladno za trudnice, dojilje i djecu.

SKU: 1102892

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “spermidineLIFE Essential+ 60 kapsula”