adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

BiVits Cink Selen 60 tableta

BiVits Cink Selen sadrži jedinstvena formulaciju koja osigurava 10 mg cinka u jednoj tableti. Cink dolazi u obliku cinkovog citrata, oblik koji osigurava bolju apsorpciju i iskoristivost cinka u organizmu.

19.00  | 143.16 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

BiVits Cink Selen – podrška imunološkom sustavu. Dodatak prehrani.

Jedinstvena formulacija koja osigurava snažan sinergistički efekt cinka i selena. Cink Selen sadrži 10 mg cinkovog-citrata i 55µg L-selenometionina, organske oblike minerala koji osiguravaju bolju apsorpciju i iskoristivost minerala u organizmu.

Cink i Selen doprinosi:

  • Normalnoj funkciji štitnjače
  • Normalnom metabolizmu
  • Normalnoj plodnosti i reprodukciji
  • Jačanju imuniteta
  • Zdravlju kose, kože i noktiju
  • Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma
  • Normalnoj produkciji testosterona i zdravlju prostate kod muškaraca

Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj sintezi DNA i proteina, normalnom metabolizmu makronutrijenata, ugljikohidrata, masnih kiselina, vitamina A, normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju, održavanju normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalne razine testosterona u krvi, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj funkciji štitnjače, održavanju normalne kose i noktiju, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnoj spermatogenezi.

BiVits Cink Selen 60 tableta

 

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 3 godine: jednom dnevno po 1 tableta.

Sastav

Sastav

Aktivni sastojci U jednoj tableti
Cinkov citrat 10 mg
L-selenometionin 55 µg
Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25C, zaštićeno od svjetlosti u originalnom pakiranju.

Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje djeci mlađoj od 3 godine. Prekomjerna konzumacija može izazvati laksativni učinak.

Šifra: 0002078
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi