BiVits Cink Selen 60 tableta

BiVits Cink Selen sadrži jedinstvena formulaciju koja osigurava 10 mg cinka u jednoj tableti. Cink dolazi u obliku cinkovog citrata, oblik koji osigurava bolju apsorpciju i iskoristivost cinka u organizmu.

19,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

BiVits Cink Selen – podrška imunološkom sustavu. Dodatak prehrani.

Jedinstvena formulacija koja osigurava snažan sinergistički efekt cinka i selena. Cink Selen sadrži 10 mg cinkovog-citrata i 55µg L-selenometionina, organske oblike minerala koji osiguravaju bolju apsorpciju i iskoristivost minerala u organizmu.

Cink i Selen doprinosi:

  • Normalnoj funkciji štitnjače
  • Normalnom metabolizmu
  • Normalnoj plodnosti i reprodukciji
  • Jačanju imuniteta
  • Zdravlju kose, kože i noktiju
  • Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma
  • Normalnoj produkciji testosterona i zdravlju prostate kod muškaraca

Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj sintezi DNA i proteina, normalnom metabolizmu makronutrijenata, ugljikohidrata, masnih kiselina, vitamina A, normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju, održavanju normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalne razine testosterona u krvi, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj funkciji štitnjače, održavanju normalne kose i noktiju, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnoj spermatogenezi.

BiVits Cink Selen 60 tableta

 

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 3 godine: jednom dnevno po 1 tableta.

Sastav

Sastav

Aktivni sastojci U jednoj tableti
Cinkov citrat 10 mg
L-selenometionin 55 µg
Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25C, zaštićeno od svjetlosti u originalnom pakiranju.

Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje djeci mlađoj od 3 godine. Prekomjerna konzumacija može izazvati laksativni učinak.

SKU: 0002078

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BiVits Cink Selen 60 tableta”