spermidineLIFE Boost+ 30 vrećica

spermidineLIFE Boost+ je dodatak prehrani s dozom od 3 mg prirodnog spermidina, namijenjen dugotrajnoj upotrebi za podršku posebno opterećenim stanicama.

82,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Spermidin je prirodni poliamin i nalazi se u gotovo svim našim stanicama. S godinama se smanjuje sadržaj spermidina u stanicama. Prirodni CelVio® Complex sastoji se od ekstrakta pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina i drugih fitokomponenata.

spermidineLIFE® Boost+ sa 3 mg prirodnog spermidina sadrži najvišu dozu za dugotrajnu upotrebu te tako podržava posebno opterećene stanice. Vrećice su savršene za putovanja i mogu se lako integrirati u svakodnevni život.

U fazama stresa ili s godinama, tijelo često treba dodatnu podršku. Stoga, s spermidineLIFE® Boost+, količina spermidina sada je povećana na 3 mg po dnevnoj dozi. Kao proizvod u vrećici, lako se integrira u svakodnevni život i jednostavno se otopi u vodi ili umiješa u piće ili obrok, dodatno potičući obnovu stanica.

Cink ima ulogu u normalnoj sintezi DNA i proteina, podržava normalnu kognitivnu funkciju te štiti stanice od oksidativnog stresa. Također, sudjeluje u procesu diobe stanica.
Tiamin pridonosi normalnom metabolizmu energije.

spermidineLIFE Boost+ 30 vrećica

spermidineLIFE Boost+ 30 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Sadržaj jedne vrećice jednom dnevno, otopiti u čaši tekućine (125 ml) i popiti. Navedena dnevna količina potrošnje ne smije se prekoračiti.

Sastav

Sastav

Ekstrakt pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina. Sok od jabuke u prahu. Limunov sok u prahu.Sredstvo za otpuštanje: trikalcijev fosfat. Boja: narančasta. Cinkov glukonat. Limunska kiselina za zakiseljavanje. Tiamin hidroklorid.

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Nije prikladno za trudnice, dojilje i djecu.

SKU: 1102891

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “spermidineLIFE Boost+ 30 vrećica”