spermidineLIFE Original 365+ 60 kapsula

spermidineLIFE Original 365+ je prehrambeni dodatak koji uključuje prirodni ekstrakt pšeničnih klica s 2 mg spermidina po dnevnoj dozi kako bi podržao prirodnu obnovu stanica.

64,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Spermidin je endogeni poliamin koji se nalazi u svim stanicama živih organizama. Međutim, razine spermidina smanjuju se godinama i stresom. Nakon 30. godine postaje sve teže organizmu da obnovi svoje stanice.

SpermidineLIFE je razvijen s ciljem obnavljanja koncentracije spermidina u organizmu, pružajući podršku procesu regeneracije stanica.

Središnja značajka CelVio Complexa jest njegova potpuna prirodna formulacija s 100% sadržaja spermidina. Spermidin se ekstrahira iz europskih pšeničnih klica, a proizvodnja se odvija u potpunosti u skladu s načelima prirode, počevši od samog početka pa sve do kraja proizvodnog lanca.

Pšenične klice obrađuju se potpuno prirodno, BEZ dodatka sintetskog spermidina. Prirodni spermidin prisutan u pšeničnim klicama, zajedno s drugim vrijednim hranjivim tvarima, pažljivo se ekstrahira iz klica i dalje koncentrira, stvarajući tako naš jedinstveni ekstrakt.

Dodatak prehrani s ekstraktom pšeničnih klica s visokim sadržajem spermidina, cinkom i vitaminom B1.

Cink ima ulogu u normalnoj sintezi DNA i proteina, podržava normalnu kognitivnu funkciju te štiti stanice od oksidativnog stresa. Također, sudjeluje u procesu diobe stanica.
Tiamin pridonosi normalnom metabolizmu energije.

spermidineLIFE Original 365+ 60 kapsula

spermidineLIFE Original 365+ 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite 2 kapsule dnevno s tekućinom nakon obroka, po mogućnosti svaki dan u isto vrijeme.

Sastav

Sastav

Sastojci dnevna doza (2 kapsule)
Ekstrakt pšeničnih klica 1300 mg
od čega spermidine 2 mg
Tiamin (vitamin B1) 0.17 mg
Cink 1.5 mg
Napomene

Napomene

preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Čuvati izvan dohvata djece na suhom i mračnom mjestu.

SKU: 1102895

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “spermidineLIFE Original 365+ 60 kapsula”