Active Flora baby kapi 5 ml

Active Flora baby – 1 milijarda živih bakterija u samo 1 kapi.

10,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

ACTIVE FLORA BABY kapi – dodatak prehrani u obliku kapi. Sadrže kulturu živih mikroenkapsuliranih mikroorganizama Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 (LGG).

Za povećanje količine korisnih bakterija u probavnom sustavu.

Sadrži čak 6 milijardi živih bakterija (LGG) u dnevnoj dozi u maslinovom ulju. Za djecu od rođenja. Bez proteina kravljeg mlijeka, laktoze, saharoze te konzervansa i umjetnih bojila. Idealne kada je potrebno prehranu obogatiti „dobrim bakterijama” te uz terapiju antibioticima.

Preporučuje se uzimati u situacijama kada postoji povećan rizik od poremećaja ravnoteže crijevne mikroflore te za povećanje količine korisnih bakterija u probavnom sustavu. U slučaju:

  • uzimanja antibiotika
  • akutnih proljeva
  • pojave grčeva u dojenčadi
  • prevencije infekcija u djece koja pohađaju vrtiće
  • atopijskog dermatitisa povezanog s alergijom na kravlje mlijeko

Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 (LGG) su korisne bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu.

Učinkovitost i sigurnost primjene Lactobacillus rhamnosus GG potvrđena je velikim brojem kliničkih studija, a ujedno je i preporučena od strane Europskog udruženja za dječju gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu (ESPGHAN) te Svjetske gastroenterološke organizacije (WGO).

Lactobacillus rhamnosus GG: smanjuje rizik od pojave proljeva uzrokovanog primjenom antibiotske terapije; značajno smanjuje trajanje akutnog proljeva kod djece; poboljšava imunološki odgovor;  se može koristiti kod atopijskog dermatitisa koji je povezan s alergijom na kravlje mlijeko.

Active Flora baby kapi 5 ml

Active Flora baby kapi 5 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

NOVOROĐENČAD, DOJENČAD I DJECA MLAĐA OD 12 GODINA: 6 kapi na dan uz obrok.
DJECA STARIJA OD 12 GODINA I ODRASLI: 12 kapi na dan uz obrok.

kapi se mogu primijeniti direktno u usta ili dodati u malu količinu majčinog mlijeka ili hrane. Kapi se ne smiju miješati s hladnom ili vrućom hranom. Nakon otvaranja kapi je potrebno potrošiti u roku od 30 dana.

Sastav

Sastav

Žive kulture mikroorganizama: LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG ATCC 53103 (LGG) su korisne bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

1 milijarda živih bakterija u jednoj kapi
6 milijardi živih bakterija u dnevnoj dozi (6 kapi)

MASLINOVO ULJE čije su masnoće slične onima u majčinom mlijeku. Upoznavanje bebe s maslinovim uljem olakšava postupak uvođenja povrtnih kašica u dohranu.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 0002557

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Active Flora baby kapi 5 ml”