AVIZOR Ever Clean Plus 350 ml

AVIZOR Ever Clean Plus – peroksidni sustav za dezinfekciju, čišćenje, vlaženje i dubinsko uklanjanje proteina i lipida. Za mekane i RGP (polutvrde) kontaktne leće.

17,72 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Ever Clean Plus – peroksidni sustav za dezinfekciju, čišćenje, vlaženje i dubinsko uklanjanje proteina i lipida, nez trljanja ili ispiranja.

Bez konzervansa, u samo dva sata. Za mekane i RGP (polutvrde) kontaktne leće.

AVIZOR Ever Clean Plus 350 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije uporabe leća temeljito operite, isperite i osušite ruke. Postavite leće u središte odjeljaka kutijice za leće i zatvorite je. Odjeljke kutijice napunite dezinfekcijskom otopinom Ever Clean Plus do oznake. Dodate jednu tabletu Ever Clean Plus u čašicu koja sadrži dezinfekcijsku otopinu. Stavite poklopac na kutijicu za leće i zatvorite je. Nježno protresite kutijicu za leće gore-dolje kako biste se osigurali da je unutrašnjost dezinficirana. Provjerite je li tableta u otopini kako bi postupak čišćenja mogao započeti. Kutijicu postavite u uspravan položaj i podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Tableta počinje odmah raditi mjehurice, a nakon što završi neutralizacija (dva sata), otopina je svijetlozelene boje. Vaše su leće dezinficirane, čiste, neutralizirane i spremne za uporabu. Prije nego sto izvadite leće nježno protresite kutijicu. Operite, isperite i pažljivo osušite ruke prije uporabe leća. Izvadite leće iz odjeljaka kutijice i umetnite ih izravno u oči. Kutijicu za leće ispraznite i ostavite je da se osuši.

Sastav

Sastav

Otopina vodikovog peroksida 3% i tablete s biotehnološkim sredstvima za čišćenje, vlaženje i neutralizaciju.

Napomene

Napomene

Prije upotrebe pročitajte upute za upotrebu i mjere opreza.

SKU: 1112041

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AVIZOR Ever Clean Plus 350 ml”