Beta 1,3D Glukan 500 mg kapsule

Beta 1,3 D glukan proizvođača Transfer Point je visokopročišćena supstanca koja sadrži preko 93 % čistih glukana.

 

51,84 88,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Beta 1,3D glukan 500 mg od Transfer Point je visokokvalitetan dodatak prehrani koji pruža prirodnu potporu vašem imunološkom sustavu. Ova napredna formula koristi 1,3-beta-glukan izoliran iz staničnih stijenki kvasca kako bi potaknula i ojačala vaš imunitet. Visoko pročišćena supstanca koja sadrži preko 93 % čistih beta 1,3/1,6 glukana.

Beta-glukan je polisaharid koji aktivira i potiče rad imunološkog sustava, poboljšava sposobnost tijela da se bori protiv infekcija i bolesti. Redovitom konzumacijom ovog dodatka prehrani možete pomoći u održavanju optimalne ravnoteže imunološkog sustava, što može rezultirati smanjenjem osjetljivosti na prehlade, gripe i druge infekcije.

Transfer Point pruža visoko kvalitetne proizvode kako bi se osigurala visoka biodostupnost i učinkovitost. Ovaj dodatak prehrani ne sadrži alergene, GMO sastojke ni umjetne konzervanse, što ga čini sigurnim izborom za širok raspon korisnika.

Pullulan kapsule vegetarijanske.

Beta 1,3D Glucan 500 mg 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzeti 1 Beta 1,3D Glucan kapsulu dnevno, na prazan želudac.

Sastav

Sastav

Beta 1,3 D glucan (izoliran iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae).

Dnevna doza (= 1 kapsula) sadrži Beta 1,3 D glucana 500 mg.

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.  Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

SKU: 1002489

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Beta 1,3D Glukan 500 mg kapsule”