Bioandina Premium mix prah 150g

Bioandina Premium mix prah CRVENE, ŽUTE I CRNE AKTIVIRANE (želatinizirane) MACE kombinacija je sve 3 vrste peruanske mace.

14,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

BIOANDINA PREMIUM MIX PRAH CRVENE, ŽUTE I CRNE AKTIVIRANE (želatinizirane) MACE kombinacija je sve tri vrste peruanske mace. Odlikuje se udjelom žute mace, najčešće korištenog fenotipa korijena mace, u kombinaciji s crvenom i crnom macom, što ovu mješavinu čini istinskim premium proizvodom.

Bioandina Maca prah je želatiniziran (aktiviran – spreman za konzumaciju) te uz sve ostale dobrobiti koji se dobivaju sa procesom želatinizacije, 4 puta je nutritivno kocentriraniji od praha sirove (raw) mace koji možete pronaći na tržištu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih derivata masnih kiselina – macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja – procesa želatinizacije!!! Zato ju nazivamo aktivirana Maca.

Želatinizacijom se omogućava:
– bolja nutritivna vrijednost mace
– bolja probavljivost mace
– konzumacija mikrobiološki zdravstveno ispravne mace
– povećanje koncentracije prirodno prisutnih specifičnih bioaktivnih tvari – macamida, u odnosu na sirovu macu
– simulira se tradicionalna metoda kojom su Inke pripremale macu

*Želatinizacija mace nikako nije povezana sa želatinom, tj. životinjskim tkivom. Želatinizacija je termički postupak pred-kuhanja mace kojim se škrob pretvara u škrobnu pastu (gel). Drevni narodi, poput Inka, uvijek su kuhali macu i nisu ju jeli sirovu te su time unaprjeđivali njenu bioraspoloživost. Ovim se modernim postupkom “oponaša” tradicionalna priprema kuhanja mace – želatinizacija, a s obzirom na to da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, maca je prikladna i za vegetarijance i vegane.

Bioandina Premium mix prah

 Bioandina Premium mix prah

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Način upotrebe:
Sadržaj jedne vrećice 5 g pomiješati s omiljenim hladnim ili toplim napitkom. Prikladno za konzumaciju s hranom (muesli, pahuljice, namazi i sl.)

Sastav

Sastav

100% prah želatiniziranog korijena žute, crvene i crne mace (Lepidium Peruvianum Chacon) organskog uzgoja

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom

SKU: 1102376

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bioandina Premium mix prah 150g”