bioherba TRIBULUS TERRESTRIS 250 mg 100 kapsula

bioherba TRIBULUS TERRESTRIS je dodatak prehrani s biljnim prahom i cinkom. Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi, te normalnoj plodnosti i reprodukciji.

14,40 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis
  • Podržava normalnu razinu testosterona u krvi
  • Podržava plodnost i reprodukciju
  • Povećajte libido i samopouzdanje

Dodatak prehrani s biljnim prahom i cinkom.

  • Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.
  • Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.

bioherba TRIBULUS TERRESTRIS 250 mg u obliku kapsula je fino usklađena mješavina koja koristi najbolje iz prirode. Ovaj proizvod kombinira 250 mg praha voća Tribulus terrestris L. s komplementarnom snagom cinka, u obliku cinkovog citrata, kako bi ponudio jedinstven sastav.

Tribulus terrestris, biljka koja raste u umjerenim i tropskim klimatskim područjima diljem svijeta, poznata je po svojim šiljastim plodovima. Stoljećima je Tribulus cijenjen u raznim tradicionalnim praksama diljem svijeta. Korištenje voća u prahu omogućuje laku integraciju u svakodnevnu prehranu.

Cink, esencijalni mineral, pažljivo je odabran i dodan u obliku cink citrata kako bi nadopunio sastav ovog proizvoda. Ovaj mineral je široko prisutan u zemlji i igra ključnu ulogu u raznim prirodnim procesima.

Preporuka je uzimati jednu kapsulu tri puta dnevno s 200 ml vode tijekom obroka. S pakiranjem od 100 kapsula, ukupne težine 35,04 grama, Bioherba nudi praktično rješenje za uključivanje ovog pažljivo odabranog proizvoda u vašu dnevnu rutinu.

Ovaj proizvod predstavlja primjer Bioherbine predanosti razvoju visokokvalitetnih dodataka prehrani koji koriste snagu prirode. Odabir svakog sastojka temelji se na dubokom poštovanju njegovog podrijetla i povezane tradicije, kao i na predanosti stvaranju proizvoda koji su autentični i najviše kvalitete.

bioherba TRIBULUS TERRESTRIS 250 mg 100 kapsula

bioherba TRIBULUS TERRESTRIS 250 mg 100 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 1 kapsulu s vodom, tri puta dnevno za vrijeme obroka.

Sastav

Sastav

Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L., plod, prah), želatina (kapsula), cink (Zinc citrate).

Napomene

Napomene

Preporučena dnevna konzumacija ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučuje se djeci, adolescentima, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj proizvod nije certificiran kao organski prema EU Uredbi 2018/848. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.

SKU: 1112017

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “bioherba TRIBULUS TERRESTRIS 250 mg 100 kapsula”