Bionike PROXERA PSOMED 40 Intenzivni gel 100 ml

Bionike PROXERA PSOMED 40 Intenzivni gel je medicinski proizvod u obliku gela koji se koristi za poboljšanje uklanjanja hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritrem) kod pacijenata s psorijazom kože i vlasišta.

18,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
download Derma tested

Preporučuju dermatolozi.

info (1) Max kolicina

Maksimalna količina za kupnju ovog proizvoda je 6 jedinica po narudžbi.

Opis

Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka s tijela i vlasišta – urea 40% – medicinski proizvod.

Topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela koristi se za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata sa psorijazom kože i vlasišta.

  • Urea u visokoj koncentraciji (40%) i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, djeluje na kožu s učinkom na uklanjanje ljusaka i omekšavanje plakova.
  • Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka.

Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Bionike PROXERA PSOMED 40 Intenzivni gel 100 ml

Bionike PROXERA PSOMED 40 Intenzivni gel 100 ml

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline.

Sastav

Sastav

Urea 40%, gluconolattone, acido lattico, ceramide, agenti gelificanti, stabilizzanti, acqua demineralizzata q.b.a 100.

Napomene

Napomene

U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka prestati s primjenom i potražiti savjet liječnika ili ljekarnika. Ne koristiti na kožnim oštećenjima druge prirode. Ne dirati oči odmah nakon primjene proizvoda. U slučaju dodira s očima, temeljito ih oprati s vodom. Čuvati izvan dohvata male djece.

SKU: 0005553

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bionike PROXERA PSOMED 40 Intenzivni gel 100 ml”