Bionike Triderm Lenil Ag krema 30 ml

Bionike Triderm Lenil Ag krema koristi se kao simptomatska terapija kod kontaktnog, iritativnog i alergijskog dermatitisa, kada postoji rizik od razvoja infekcije.

16,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Umirujuća krema koristi se za njegu upaljene kože, osobito u slučaju ekcema s maceracijama, crvenilom i iritacijom.

Pogodna je u slučajevima alergijskog, iritativnog i kontaktnog dermatitisa, impetiga i stanja kože s dermatozama kod kojih je prisutan rizik od sekundarne infekcije.

Krema umanjuje crvenilo, osjećaj peckanja, svrbeža i žarenja.

Može se preporučiti kao adekvatna zamjena za antibiotsku kremu.

Ova nesteroidna krema sadrži furfuril palmitat, niacin, alfa-bisabolol i koloidno srebro.

  • Furfuril-palmitat djeluje antioksidativno i umanjuje simptome upale, crvenilo, osjećaj žarenja i zatezanja kože.
  • Koloidno srebro pomaže zaštititi od razvoja i umnožavanja mikroorganizama, osobito u slučajevima maceracija, svrbeža i rizika od razvoja superinfekcije.
  • Vitamin PP (niacinamid) obnavlja epidermis i potiče stanice kože na proizvodnju ceramida i esencijalnih masnih kiselina.
  • Bisabolol iz kamilice umiruje, ovlažuje i štiti hidrolipidni balans kože.

Krema ne sadrži parfeme, gluten i njegove derivate, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal.

Bionike Triderm Lenil Ag krema 30 ml

Bionike Triderm Lenil Ag krema 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti 2 ili više puta na dan, na zahvaćene dijelove kože i koristiti sve do povlačenja simptoma, ili prema preporuci liječnika.

Sastav

Sastav

Furfuryl palmitate, vitamin PP, bisabolol. Konzervans: koloidno srebro. Pomoćne tvari: emulgatori, deionizirana i filtrirana voda q.s. 100

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku primjenu na koži. Izbjegavati dodir sa sluznicom oka, a u slučaju kontakta isprati obilnom količinom hladne vode. Izbjegavati nanošenje na sluznice. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na neki od sastojaka kreme. Ne izlagati direktno suncu i izvoru topline. U slučaju nuspojave prestati s primjenom i potražiti savjet liječnika / ljekarnika. Interakcije: Kod uobičajene primjene nema interakcija s lijekovima, već djeluje sinergistički s terapijom. Kod primjene s drugim lijekovima koji se nanose na kožu, prethodno se savjetovati s liječnikom / ljekarnikom.

SKU: 0005574

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bionike Triderm Lenil Ag krema 30 ml”