Blink contacts umirujuće kapi za oči 10 ml

Blink contacts – osvježenje za suhe i umorne oči korisnika kontaktnih leća.

9,06 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Osvježenje za suhe i umorne oči korisnika kontaktnih leća.

Blink contact su posebno formulirane za nositelje kontaktnih leća, ove nježne i izrazito učinkovite kapi za oči umiruju i osvježavaju suhe i umorne oči.

Pogodne su za sve vrste kontaktnih leća. Mogu se koristiti bez prethodnog vađenja leća iz očiju.

Blink contacts umirujuće kapi za oči 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporuka je staviti jednu do dvije Blink contact kapi u oko. Trepnuti nekoliko puta kako bi se oko ispralo. Može se upotrijebiti onoliko često koliko je potrebno. Ne treba vaditi leće iz očiju. Za dodatno olakšanje kapnuti jednu do dvije kapi na svaku leću prije stavljanja u oko. Za sve vrste kontaktnih leća.

Sastav

Sastav

Natrijev hijaluronat 0,15% OcuPure konzervans 0,005% Kalcijev klorid (dihidrat) Kalijev klorid Natrijev klorid Boratni pufer Magnezijev klorid Pročišćena voda

Napomene

Napomene

Ne koristiti ako je zaštitni poklopac oštećen ili nedostaje. Ne gutati otopinu. Ne koristiti otopinu u slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka. Kako bi izbjegli onečišćenje, ne naslanjati otvor bočice na nikakve površine i izbjegavati kontakt s očima. Čvrsto zatvoriti bočicu odmah nakon uporabe. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na temperaturi između 5° C i 25° C. Ne ispirati leće vodom iz vodovoda.
Baciti svu preostalu otopinu 45 dana nakon prvog otvaranja bočice. U slučaju bilo kakvih tegoba javiti se oftalmologu.

SKU: 1111210

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Blink contacts umirujuće kapi za oči 10 ml”