Prikazuje se svih 11 rezultata

META CARE

META-CARE. Mnogi pojedinci teško dobivaju dovoljno vitamina, minerala i elemenata u tragovima putem prehrane. Osim toga, posebno u razdobljima povećanog stresa i povećanog mentalnog ili fizičkog napora, tjelesna potreba za hranjivim tvarima se pojačava. Tjelesne funkcije mogu se potpomoći uzimanjem visokokvalitetnih mikronutrijenata i biljnih ekstrakata, čime se poboljšava vaše cjelokupno zdravlje i dobrobit.

META-CARE Miran san 30 kapsula

20,90 
META-CARE Miran san sadrži ekstrakte biljnih tvari ashwagandhe, pasiflore, matičnjaka, hmelja i šafrana.

META-CARE Kurkuma Cell 60 kapsula

29,90 
META CARE Kurkuma Cell sadrži klinički ispitani ekstrakt kurkume koji je standardiziran na visoki udio od 95% kurkuminoida.

META-CARE Darm Fit 60 kapsula

29,90 
META-CARE Darm Fit dodatak je prehrani s 19 vrijednih hranjivih tvari koji omogućavaju normalnu funkciju mišića i živaca u probavnom traktu.

META-CARE B-kompleks 60 kapsula

29,90 
META-CARE B-kompleks dodatak je prehrani sa svih 8 vitamina B skupine koji su brzo i lako raspoloživi za razne metaboličke procese te doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, uz dodatak fosfatidil serina

META-CARE Basic 3 90 kapsula

29,90 
META-CARE Basic 3 sadrži minerale koji tvore lužnatost kao što su kalij, magnezij i kalcij, u kombinaciji s ekstraktom divljeg origana topivog u vodi.

META-CARE Željezo 60 kapsula

25,90 
META-CARE Željezo je dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju hranjivih tvari biljnog željeza koji podržava normalan metabolizam stvaranja energije kao i transport kisika u krvi.

META-CARE Koenzim Q10 60 kapsula

49,90 
META-CARE Koenzim Q10 je dodatak prehrani koji potiče metabolizam te štiti tijelo od oksidativnog stresa, a idealan je kod povećanih potreba za energijom.

META-CARE Magnezij Plus 90 kapsula

25,09 
META-CARE Magnezij Plus je dodatak prehrani koji sadrži magnezijev biscglinat kojeg tijelo može optimalno apsorbirati te vitamin D3 i ekstrakt manga za podršku mišićima, kostima i zubima.

META-CARE Vitamin C Specijal 60 kapsula

27,90 
META-CARE Vitamin C Specijal je dodatak prehrani koji sadrži puferirani vitamin C, uz potporu ekstrakta štajerske crne bazge.

META-CARE Cink Plus 60 kapsula

21,10 
META-CARE Cink Plus je idealna kombinacija hranjivih tvari cinka, biotina, L-histidina i kolagena.

META-CARE Selen 60 kapsula

22,89 
META-CARE dodatak prehrani koji sadrži selen i ječmenu travu. Doprinosi normalnoj funkciji štitnjače te održavanju normalne kose i noktiju.