META-CARE Kurkuma Cell 60 kapsula

META CARE Kurkuma Cell sadrži klinički ispitani ekstrakt kurkume koji je standardiziran na visoki udio od 95% kurkuminoida.

29,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

META-CARE Kurkuma Cell dodatak je prehrani koji sadrži kombinaciju hranjivih tvari s kurkuminom i biljnim kvercetinom, uz dodatak ekstrakta crnog papra i vitamina E. Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a idealan je kod izloženosti organizma slobodnim radikalima.

Kurkuma se dobiva iz korijena biljke Curcuma longa koja pripada obitelji đumbira. Sadrži brojne vrijedne sastojke, poput kurkuminoida i eteričnih ulja.

Ovaj dodatak prehrani sadrži klinički ispitani ekstrakt kurkume koji je standardiziran na visoki udio od 95% kurkuminoida. Posebno dodan ekstrakt crnog papra povećava bioraspoloživost kurkumina u tijelu. Formula je dopunjena kvercetinom, citrusnim bioflavonoidima i vitaminom E.

Djeluje:

  • Za ciljanu opskrbu kurkuminom i kvercetinom
  • Kao podrška zaštiti stanica od oksidativnog stresa (vitamin E)
  • Idealan je kod izloženosti organizma slobodnim radikalima, što se javlja ​​tijekom stresa, intenzivnog treninga ili zagađenja okoliša.

META-CARE® Kurkuma Cell 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za optimalan učinak, tijekom razdoblja od 4-6 tjedana, uzmite 1 x dnevno 1 cijelu META-CARE® Kurkuma Cell kapsulu s malo tekućine, nakon jela.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

Vitamin E 3,0 mg
Ekstrakt kukume 263,0 mg
od toga kurkuminoidi 250,0 mg
Kvercetin 50 mg
Bioflavonoidi citrusa 10 mg
Ekstrakt crnog papra 2,6 mg
od toga piperin 2,5 mg

Sastojci: ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa), ovojnica kapsule: hidroksipropilmetilceluloza, kvercetin, rižino brašno, bioflavonoidi citrusa, D-alfa-tokoferil acetat, ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum).

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.
Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi (max. 25°C).

Sadrži crni papar (piperin). Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama. Za vrijeme uzimanja smanjite konzumaciju druge hrane bogate kurkuminom, kao što je curry.

SKU: 1002574

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “META-CARE Kurkuma Cell 60 kapsula”