Prikazuje se svih 18 rezultata

omron

OMRON tehnologija pruža pouzdana rješenja u području kontrole krvnog tlaka, inhalacije, tjelesne temperature i težine.

OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer Gentle Temp 720

60,92 
OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo je medicinski uređaj koji omogućuje brzo, precizno i lako mjerenje tjelesne temperature.

OMRON Nami Cat kompresorski inhalator

84,50 
OMRON Nami Cat kompresorski inhalator posebno je dizajniran za djecu, ali pogodan za cijelu obitelj kako bi za ublažio respiratorne tegobe.

OMRON Evolv tlakomjer za nadlakticu

197,76 
Omron EVOLV tlakomjer za nadlakticu pruža točna očitanja u bilo kojem položaju oko nadlaktice. Spojite se bežično te pratite svoje vrijednosti krvnog tlaka i pulsa te svoj napredak.

OMRON Complete 2-u-1 tlakomjer i EKG

250,85 
Tlakomjerom OMRON Complete možete snimiti elektrokardiogram (EKG) zajedno s redovitim mjerenjem krvnog tlaka. 2-u-1 tlakomjer za kućnu uporabu s funkcijom jednokanalnog EKG-a.

OMRON C102 Total inhalator i nosni tuš

84,90 
Omron C102 Total inhalator i nosni tuš je namijenjen je osobama kojima je potrebna inhalacijska terapija ili onima kojima je potrebno ispiranje nosa.

OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu

75,12 
OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu je potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu za precizno i jednostavno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa.

OMRON M6 Comfort tlakomjer za nadlakticu s pametnom manžetom + adapter

119,32 
OMRON M6 Comfort tlakomjer za nadlakticu s pametnom manžetom namijenjen mjerenju krvnog tlaka i pulsa odraslih, dolazi s pametnom Intelli Wrap manžetom i adapterom.

OMRON M6 Comfort tlakomjer za nadlakticu s pametnom manžetom

114,81 
OMRON M6 Comfort tlakomjer za nadlakticu s pametnom manžetom namijenjen mjerenju krvnog tlaka i pulsa odraslih, dolazi s pametnom Intelli Wrap manžetom.

OMRON M3 Comfort tlakomjer s pametnom manžetom + ADAPTER

108,50 
Omron M3 Comfort s pametnom manžetom je potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu koji dolazi s Intelli Wrap manžetom (pametna manžeta) + adapter.

OMRON dječji kompresorski inhalator C801 KD

91,50 
OMRON dječji kompresorski inhalator C801 KD posebno je prilagođen djetetu. Malih dimenzija i iznimno jednostavan za korištenje.

OMRON Nightview tlakomjer za zapešće

314,42 
OMRON Nightview tlakomjer za zapešće daje sveobuhvatan pregled noćnog i dnevnog krvnog tlaka kod kuće za donošenje boljih odluka o liječenju. Mjeri krvni tlak uz neznatan utjecaj na kvalitetu sna.

OMRON WheezeScan

257,35 
Omron WheezeScan pomaže roditeljima djece s astmom da otkriju piskanje / zviždanje u ranoj fazi te omogućuje objektivno procjenjivanje prisutnosti piskanja.

OMRON DUOBABY Inhalator + Aspirator

109,90 
Inovativan OMRON DUOBABY je jedinstveni 2 u 1 uređaj koji se koristi za čišćenje začepljenog nosa te pomaže u liječenju najčešćih respiratornih tegoba kod beba i djece.

OMRON C28P kompresorski inhalator

95,90 
Najučinkovitiji Omron C28P kompresorski inhalator do sada zahvaljujući AVT tehnologiji koja omogućuje najbolju iskoristivost lijeka.

OMRON M3 tlakomjer za nadlakticu + ADAPTER

104,19 
OMRON M3 digitalni je tlakomjer za nadlakticu za ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka sa univerzalnom mekom manžetom. Dolazi zajedno s adapterom.

OMRON M3 tlakomjer za nadlakticu

99,41 
Potpuno automatski Omron M3  tlakomjer za nadlakticu sa nizom naprednih funkcija. Precizno mjeri krvni tlak i otkriva nepravilan srčani puls.

OMRON M3 Comfort tlakomjer s pametnom manžetom

100,74 
Omron M3 s pametnom manžetom ima opciju pohranjivanja podataka za 2 odvojena korisnika, što omogućuje praćenje pojedinačnih očitanja.

OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu + ADAPTER

79,50 
Omron M2 tlakomjer za nadlakticu s adapterom - lako je prijenosan i malih dimenzija, omogućuje mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku.