OMRON WheezeScan

Omron WheezeScan pomaže roditeljima djece s astmom da otkriju piskanje / zviždanje u ranoj fazi te omogućuje objektivno procjenjivanje prisutnosti piskanja.

257,35 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Omron WheezeScan pomaže roditeljima djece s astmom da otkriju piskanje / zviždanje u ranoj fazi te omogućuje objektivno procjenjivanje prisutnosti piskanja.

Karakteristike:

  • Brz i točan: brzo i točno potvrđuje prisutnost piskanja kod vašeg djeteta, što vam daje osjećaj sigurnosti pri pojavi poteškoća s disanjem.
  • jednostavan za korištenje: WheezeScan je učinkovit, prijenosni uređaj koji otkriva prisutnost piskanja za manje od 30 sekundi i time uklanja svaku sumnju pri pojavi otežanog disanja
  • aplikacija Asthma Diary: u kombinaciji s besplatnom mobilnom aplikacijom, WheezeScan vrlo točno otkriva prisutnost piskanja. Aplikacija vam omogućuje bilježenje epizoda piskanja, simptoma i okidača koje možete podijeliti s  liječnikom djeteta kako biste mu pomogli prilagoditi tijek liječenja. Aplikacija je kompatibilna s operacijskim sustavom iOS 10 i novijim te Android OS 7 i novijim
  • inovativna tehnologija praćenja zvukova: samo WheezeScan primjenjuje naprednu tehnologiju praćenja zvukova radi točne potvrde je li prisutno „piskanje“ ili „nema piskanja“, čak i kada se radi o tihim zvukovima koje možda ne možete čuti.

Piskanje (eng. Wheez) je simptom bilo kojeg bolesnog stanja koje uzrokuje opstrukciju dišnih putova. Piskanje je muzikalan, visok, neobičan zvuk poput zvižduka koji nastaje bilo gdje od grkljana do distalnih bronhiola tijekom izdisaja ili udisaja. Piskanje je čest simptom koji se javlja u ljudi s astmom. Nadalje, piskanje je najčešći simptom astme u djece mlađe od pet godina, ali ne zvuči uvijek isto. Piskanje je subjektivan zvuk; može se opisati na brojne načine.

Djeca su premlada da bi točno objasnila osjećaj piskanja. Roditelji imaju različito konceptualno razumijevanje zvuka piskanja od postojećih epidemioloških definicija. Plućnu funkciju nije moguće ispitati u djece mlađe od 4-5 godina. Liječnici stoga ovise o informacijama koje dobiju od roditelja u vezi s djetetovim respiratornim simptomima i epizodama.

Upute za korištenje.

Omron WheezeScan

Omron WheezeScan

 

SKU: 0009474

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OMRON WheezeScan”