CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica 3-6 godina

CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica pruža precizno, nježno i učinkovito četkanje i namijenjeno je djeci od 3 do 6 godine života.

5,03 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica od 3 do 6 godina starosti je dostupna je u 2 različite kombinacije boja. Izuzetno meka i prilagodljiva vlakna prilagođavaju se svakom pojedinom zubu, a mala zaobljena glava olakšava rukovanje. Pruža precizno, nježno i učinkovito četkanje i namijenjeno je djeci od 3 do 6 godine života. Od 7. godine starosti preporuča se četkica za zube CURASEPT EXTRA SOFT 0.10.

  • Izuzetno meka i prilagodljiva vlakna štite zubno meso i učinkovito uklanjaju naslage.
  • Obojena vlakna u sredini pokazuju točnu količinu zubne paste.
  • Mala zaobljena glava može doprijeti do svakog kuta usta.
  • Obojeni gumeni dio drške omogućuje pravilno prianjanje.
  • Dostupno u 2 kombinacije boja: zelena ili roza

Zubne četkice Curasept Soft sa Soft Touch System™ tehnologijom razbijaju strukturu zubnih naslaga te ih uklanjaju puno učinkovitije od klasičnih četkica. Ovaj novi sustav omogućuje gusto postavljanje velikog broja mekih, prilagodljivih i kompaktnih vlakana.

  • Vlakna su 10 % gušća (150 vlakana po snopu) u odnosu na konkurentne četkice i time učinkovitije uklanjaju zubne naslage.
  • Anatomski oblik glave, koji je sprijeda tanji, omogućava četkici da dosegne teže dostupna mjesta u usnoj šupljini i sprječava oštećenje desni.
  • Ergonomska gumena drška omogućava pravilno postavljanje zubne četkice, bolje prianjanje i kontrolu prilikom četkanja.

Učinkovitost zubne četkice ovisi o broju i gustoći vlakana te o njihovoj sposobnosti prilagodbe anatomiji zuba. Tvrde četkice za zube obično imaju manji broj vlakana. Prilikom četkanja s takvom vrstom četkice dolazi do učinaka “grabljenja”, odnosno odstranjivanje naslaga je postignuto neujednačenim četkanjem duž površine zuba. Do temeljitog čišćenja potrebno je proći nekoliko puta isto područje, što povećava rizik od oštećenja i upale desni.

CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica s velikim brojem mekanih vlakana djeluje čvrsto i nježno. Zbog svoje gustoće vrlo učinkovito uklanja naslage s cijele površine zuba.

Pročitaj više na: Curasept Hrvatska

CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica 3-6 godina

CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica 3-6 godina

SKU: 1005225

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CURASEPT BIOSMALTO dječja zubna četkica 3-6 godina”