Defendyl Imuno glukan P4H D₃ 30 kapsula

Defendyl Imuno glukan P4H D₃ dodatak su prehrani koji se preporučuje za jačanje imuniteta. Sadrže prirodni patentirani polisaharid IMG®, vitamin C, vitamin D i cink, koji doprinose funkcioniranju imunološkog sustava. Kapsule preporučujemo svima koji često pobolijevaju, brzo se umaraju te su izloženi psihičkom i fizičkom stresu.

22,31 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Defendyl Imuno glukan P4H D₃ kapsule sadrže prirodni bioaktivni polisaharid IMG®, vitamin C, vitamin D i cink. Sastojci djeluju sinergijski i tako potpomažu rad imunološkog sustava te smanjuju umor i iscrpljenost.

IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) prirodni je bioaktivni polisaharid izoliran iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus). Njegovu sigurnost potvrdile su brojne studije objavljene u stručnoj literaturi.

Vitamin D doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava, održavanju zdravih kostiju i zubi te funkcioniranju mišića.

Vitamin C i cink imaju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i u funkcioniranju imunološkog sustava. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Kapsule preporučujemo svima koji često pobolijevaju, brzo se umaraju i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu. Proizvod se također preporučuje za jačanje imuniteta prije i tijekom sezone prehlada.

Ovaj dodatak prehrani je za dugotrajnu upotrebu, a pogodan je i za dijabetičare i vegetarijance. Ne sadrži gluten i laktozu.

Defendyl Imuno glukan P4H D₃ 30 kapsula

Defendyl Imuno glukan P4H D₃ 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Kapsule pogodne su za djecu stariju od 6 godina i odrasle. Uzimajte 1 kapsulu na dan dulje vrijeme, najmanje 2 do 3 mjeseca. Kod povećanih potreba uzimajte 2 kapsule pet dana.

Kapsule mogu se uzimati neprekidno šest mjeseci. Nemojte žvakati kapsule! Uzmite ih s čašom vode i progutajte cijele. Kapsule uzmite ujutro na prazan želudac pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja.

Sastav

Sastav

Kalcijev L-askorbat (vitamin C), IMG® (pleuran izoliran iz gljive bukovače), cink (cinkov citrat), kolekalciferol (vitamin D3), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), pigmenti (bakreni kompleks klorofilina). Kapsula je biljnoga podrijetla.

Napomene

Napomene

Preporučena dnevna količina ili doza ne smiju se prekoračiti. Kapsule ne smiju uzimati bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na imunosupresivnoj terapiji te trudnice i dojilje mogu uzimati kapsule samo nakon savjetovanja s liječnikom. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važni su raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života.

SKU: 1102964

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Defendyl Imuno glukan P4H D₃ 30 kapsula”