Dexeryl emolijentna krema

Dexeryl emolijentna krema. Liječenje simptoma suhe i atopične kože. Bez mirisa. Bez parabena. Medicinski proizvod.

12,30 18,53 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dexeryl emolijentna krema koristi se za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis) posebice kod raznih kožnih bolesti (poput atopijskog dermatitisa, ihtioze) i eritema uzrokovanih radioterapijom. Od rođenja.

Medicinski proizvod. Bez mirisa. Bez parabena.

Učinak bijelog mekog parafina i tekućeg parafina je stvaranje filma koji fizički inhibira isparavanje i tako sprječava dehidraciju (gubitak vode) te ima učinak prepreke protiv vanjskih oštećenja.

Osim toga, hidrirajući učinak glicerola pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži. Zbog svoje formulacije također smanjuje i pomaže u sprječavanju iritacije.

Dostupna je u pakiranjima od 250 g i 500 g.

Dexeryl emolijentna krema

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Krema je samo za vanjsku uporabu. Primijenite tanki sloj kreme na područje kože koje se liječi jednom ili dva puta dnevno, ili češće ako je potrebno, ali nikada više od 6 puta dnevno. Uvijek nakon upotrebe čvrsto zatvorite tubu.

Sastav

Sastav

Glicerol, bijeli mekani parafin, parafin tekući, glicerolmonostearat, stearatna kiselina, dimetikon, makrogol 600, trolamin, akrilamid/akriloildimetil taurat kopolimer, izoheksandekan, polisorbat, pentilenglikol, etilheksilglicerin, karbomer, voda, pročišćena.

Napomene

Napomene

Ne primjenjujte ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Obzirom na nedostatak relevantnih podataka bolje je ne koristiti kremu zajedno s drugim proizvodima koji se stavljaju na kožu. Ako niste sigurni, obratite se zdravstvenom radniku za savjet.

Nemojte primjenjivati na rane, sluznice i oči. Ne gutati. Čuvati izvan dosega djece.

Obavijestite svog zdravstvenog radnika o bilo kojem štetnom događaju. Ako imate razloga vjerovati kako se dogodio ozbiljan štetan događaj povezan s primjenom ovog proizvoda, molimo prijavite to nacionalnom nadležnom tijelu i proizvođaču.

SKU: 0005346

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dexeryl emolijentna krema”