Dietpharm Kalcij C 20 šumećih tableta

Dietpharm Kalcij C šumeće tablete su dodatak prehrani koji sadrži kalcij i vitamin C, a namijenjene su za održavanje normalne funkcije mišića i normalan živčani prijenos.

9,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dietpharm Kalcij+C je dodatak prehrani u obliku šumećih tableta osvježavajućeg okusa grejpa koji sadrži kalcij i vitamin C.

  • Kalcij je potreban za održavanje zdravih kostiju i zubi te doprinosi normalnoj funkciji mišića i normalnom živčanom prijenosu.
  • Vitamin C smanjuje umor i iscrpljenost te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Kalcij+C šumeće tablete namijenjene su za održavanje normalne funkcije mišića i normalan živčani prijenos. Za održavanje zdravlja kostiju i zubi. Za osobe koje se osjećaju umorno, iscrpljeno i žele održati normalnu funkciju imunološkog sustava.

Dietpharm Kalcij C šumeće tablete

Dietpharm Kalcij C šumeće tablete

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzima se 1 šumeća tableta na dan otopljena u čaši vode (200 ml). Ukoliko nastane talog, sadržaj je potrebno promiješati i popiti.

Sastav

Sastav

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
1 tableta % PU*
Kalcij (kalcijev karbonat, kalcijev glukonat) 500 mg 63
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 250 mg 313

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 12 godina. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C. 

SKU: 1002077

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Kalcij C 20 šumećih tableta”