FARMAKOL Sinbiotik za djecu i odrasle 30 tableta za žvakanje

Sinbiotik: PROBIOTIK Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium longum + PREBIOTIK Inulin

9,28 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani, jedinstvena kombinacija probiotika i prebiotika za pravilnu i učinkovitu probavu koja pomaže u uspostavljanju ravnoteže između dobrih i loših bakterija u crijevima.

Ugodnog okusa, s prirodnim aromama kakaa i vanilije, bez šećera, zaslađivač steviol glikozid.

Sadrži prebiotik inulin i korisne bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum – proizvedene inovativnom tehnologijom u obliku mikrokapsula koje jamče milijarde živih organizama bez potrebe za posebnim uvjetima skladištenja, za razliku od starih generacija probiotika.

Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum dobre su probiotičke bakterije koje na prirodan način potiču probavu i uspostavljaju crijevnu floru. Preveniraju i inhibiraju kolonizaciju patogenih mikroorganizama i štite funkciju crijevne barijere, normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.

Inulin je savršen prebiotik – potpuno sigurno vlakno sastavljeno od fruktooligosaharidnih i polisaharidnih lanaca ekstrahiranih iz cikorije. Stimulira rast i aktivnost probiotika uglavnom Bifidobacteria, te s njima ima sinergijski učinak.

Prednost sinbiotika pred običnim probiotikom je što djeluje brže i učinkovitije, zahvaljujući sinergističkom djelovanju probiotika i prebiotika. Probiotici normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu i inhibiraju rast patogene mikroflore. Prebiotik pojačava djelovanje probiotika.

Namijenjen je za:

  • pomoć tijelu za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika
  • sprječavanje razvoja patogenih bakterija koje su glavni uzročnici gastrointestinalnih poremećaja
  • pravilnu i učinkovitu probavu, u slučaju zatvora i dijareje
  • kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova
  • za normalnu funkciju imunološkog sustava
FARMAKOL Sinbiotik za djecu i odrasle 30 tableta za žvakanje

FARMAKOL Sinbiotik za djecu i odrasle 30 tableta za žvakanje

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Djeca starija od 3 godine – 1 tableta za žvakanje dnevno.

Djeca starija od 12 godina i odrasli – 2 tablete za žvakanje dnevno.

Sastav

Sastav

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, inulin, sredstvo za povećanje volumena: manitol, kakao prah, sredstva za povećanje volumena: izomalt i polivinilpirolidon, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat i silicijev dioksid, aroma čokolade, aroma vanilije, sladilo: stevia (steviol glikozid)

Napomene

Napomene

Može sadržavati mlijeko u tragovima. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Čuvati na sobnoj temperaturi i suhom mjestu u originalnoj ambalaži, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.

SKU: 1102517

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FARMAKOL Sinbiotik za djecu i odrasle 30 tableta za žvakanje”