Frida mom Oblozi za hlađenje s hamamelisom 24 komada

Frida mom Oblozi za hlađenje s hamamelisom pružaju olakšanje cijelom perinealnom području. Koristite ih nakon prvih posjeta kupaonici nakon poroda – u bolnici i kod kuće.

14,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Potpuno rashlađivanje u jednom oblogu.

Rashlađujući oblozi od hamamelise koji pružaju olakšanje cijelom perinealnom području. Koristite ih nakon prvih posjeta kupaonici nakon poroda – u bolnici i kod kuće.

Hladni oblozi za perineum 4. su korak u Frida Mom režimu postporođajnog oporavka u 5 koraka. Pokriva cijelu dužinu većine porođajnih uložaka i područja perineuma kako bi se smanjilo oticanje i ubrzalo zacjeljivanje.

  • KOMPLETNO HLAĐENJE U JEDNOM PAKIRANJU: Jedan rashladni paket iste je veličine kao i većina postporođajnih uložaka i pokriva cijelo perinealno područje.
  • TRENUTNO OLAKŠANJE: Rashladni oblozi pružaju trenutno olakšanje i hlađenje. Za još bolji učinak hlađenja oblog prije upotrebe stavite u hladnjak.
  • NA PRIRODNOJ BAZI: Frida Mom Perineum Cooling Pads izrađeni su od ljekovite hamamelise, bez boje i mirisa. Stavite rashladne pakete na jastučić za hlađenje i trenutno olakšanje.

Sadrži: 24 jastučića za hlađenje međice s Frida Mom’s Memory Stick

Sastojci: Hamamelis Virginiana voda, voda, glicerin, natrijev lauroamfoacetat, 2-fenoksietanol, natrijev benzoat, benzojeva kiselina, mentil laktat, dehidrooctena kiselina, kaprilni/kaprinski triglicerid, ulje mente piperite, limunska kiselina, natrijev citrat, ekstrakt kamilice, tokoferol.

Frida mom Oblozi za hlađenje s hamamelisom 24 komada

Frida mom Oblozi za hlađenje s hamamelisom 24 komada

SKU: 1005527

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Frida mom Oblozi za hlađenje s hamamelisom 24 komada”