Geratherm non Contact toplomjer

Geratherm non Contact je precizni infracrveni termometar mjeri tjelesnu temperaturu od 34°C do 42,2°C s velikom točnošću.

45,43 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Geratherm non Contact je infracrveni termometar koji radi beskontaktno. Posebno je higijenski jer ga možete mjeriti bez dodirivanja tijela. Precizni infracrveni termometar mjeri tjelesnu temperaturu od 34°C do 42,2°C s velikom točnošću. Ima vizualni i zvučni indikator temperature i dolazi s praktičnom ladicom za pohranu.

 • klinički testiran
 • precizno mjerenje tjelesne (34 ºC – 42,2 ºC) i okolne temperature te temperatura tekućina i površina (0 ºC -100 ºC)
 • higijensko i nekomplicirano mjerenje tjelesne temperature – sigurno beskontaktno mjerenje smanjuje prijenos virusa i ostalih patogena
 • mjerenje temperature za 3 Sekunde – budući da nema izravnog fizičkog kontakta, termometar je posebno pogodan za alergičare.
 • vizualni i akustički indikatori temperature
 • prebacivanje između °C/°F – Geratherm non Contact vam daje izbor između Fahrenheita ili Celzijusa mjerne jedinice.
 • memoriranje zadnjih 30 rezultata mjerenja
 • praktični držač za čuvanje

Geratherm non Contact toplomjer

Upute za korištenje

Upute za korištenje

 1. Pritisnite tipku ON/OFF. Zaslon je aktiviran za prikaz svih segmenata za 2 sekundi. Instrument provodi samotestiranje svaki put kada se uključi kako bi se uvijek jamčila navedena točnost mjerenja.
 2. Zadnje očitanje mjerenja automatski će se prikazati na zaslonu na 2 sekunde s ikonom “M”.
 3. Termometar je spreman za mjerenje čim ikona “°C” ili “°F” počne treperiti i čuje se zvučni signal.
 4. Pritisnite tipku načina rada dok ne vidite simbol u obliku glave na displeju. Sada je u mjerenju tjelesne temperature način rada.
 5. Usmjerite termometar prema središtu čela, držeći ga ne više od 5 cm od površini kože. Ako je čelo pokriveno s dlakama, znojem ili prljavštinom, uklonite to unaprijed kako bi se osigurala točnost mjerenja.
 6. Pritisnite tipku START i ravnomjerno se pomičite toplomjerom od sredine čela do područja sljepoočnice (oko 1 cm iznad obrva). Aktivirano plavo praćenje svjetlo će označiti područje mjerenja.
 7. Nakon 3 sekunde dugi zvučni signal potvrdit će završetak mjerenja. Ako  područje nije dosegnuto do trenutka kada se čuje dugi zvučni signal, ponovite mjerenje kao što je gore opisano, ali pomičite termometar malo brže.
 8. Očitajte snimljenu temperaturu s LCD-a prikaza.
SKU: 0002954

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Geratherm non Contact toplomjer”