immundoc BOOSTER sprej za nos 7 ml

immundoc BOOSTER sprej za nos fiziološka je otopina, s laktoferinom, koji putem osmotskog učinka smanjuje oticanje sluznice nosa i odčepljuje nos.

13,75 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

immundoc BOOSTER sprej za nos fiziološka je otopina, s laktoferinom, koji putem osmotskog učinka smanjuje oticanje sluznice nosa i odčepljuje nos.

Optimalan je za higijenu, hidrataciju i zaštitu nosne sluznice i gornjih dišnih puteva od vanjskih štetnih tvari.

Ublažava tegobe izazvane prehladom i alergijskim rinitisom, simptome sinusitisa, djelovanje prašine i onečišćujućih tvari.

  • laktoferin
  • bez glutena,
  • od 6 godina naviše

immundoc® BOOSTER sprej za nos 7 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije uporabe dobro protresti.

Od 6 do 12 godina: Raspršiti 1 potisak spreja u svaku nosnicu, 2 puta dnevno.

Od 12 godina naviše: Raspršiti 2 potiska spreja u svaku nosnicu, 2 puta dnevno.

Bočicu držite uspravno, vrh bočice stavite u nosnicu te brzim i odlučnim potiskom raspršite sprej u nosnice.

Sastav

Sastav

Laktoferin (mliječni proizvod), voda, natrijev klorid, limunska kiselina, kalijev sorbat.

Napomene

Napomene

Za vanjsku uporabu. Pažljivo zatvorite pakiranje nakon uporabe. Držite izvan dohvata djece. Nemojte koristiti u slučaju poznate preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Laktoferin je protein koji se dobiva ekstrakcijom iz mlijeka i stoga se ne preporučuje za uporabu u slučaju alergije na mliječne proteine. U nedostatku dostupnih kliničkih podataka za uporabu za vrijeme trudnoće, dojenja, za mlađe od 6 godina i u slučaju istovremene uporabe s lijekovima, preporučljivo je posavjetovati se s liječnikom. Može se pojaviti kontaktna senzibilizacija zbog dulje uporabe topikalnih proizvoda. U tom slučaju prekinite primjenu spreja i posavjetujte se sa svojim liječnikom. Nisu poznate interakcije s aktivnim farmaceutskim sastojcima. Nemojte koristiti proizvod ako je pakiranje oštećeno. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Posavjetujte se s liječnikom ako se simptomi ne povuku. Upotrijebite u roku 28 dana od otvaranja pakiranja.

Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, daleko od izvora topline. Rok valjanosti vrijedi za ispravno skladišten proizvod u izvornom pakiranju.

SKU: 0002185

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “immundoc BOOSTER sprej za nos 7 ml”