adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

LactoStop 3300 FCC 100 tableta

LactoStop 3300 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu koji poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

8.63  | 65.02 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

LactoStop 3300 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu. Ovaj proizvod omogućuje ponovno bezbrižno uživanje u konzumaciji mlijeka i drugih proizvoda koji sadrže laktozu i to bez poznatih nuspojava.

Enzim laktaza poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama a najviše laktoze sadrži mlijeko i mliječni proizvodi. Do intolerancije na laktozu, odnosno nepodnošenje mliječnog šećera, dolazi kada se unesena laktoza hranom ne može probaviti ili se probavlja samo djelomično.

Kako djeluje?

  1. Laktoza dolazi u tanko crijevo.
  2. Enzim laktaza razgrađuje laktozu na galaktozu i glukozu.
  3. Galaktoza i glukoza se lako apsorbiraju u tankom crijevu.

LactoStop 3300 FCC 100 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite 2 tablete LactoStop® 3300 FCC uz svaki obrok koji sadrži mlijeko i ostale proizvode koji sadrže laktozu. Ovisno o količini laktoze u unesenoj hrani možete povećati broj tableta sve dok uobičajene probavne tegobe ne nestanu, ali dnevnu dozu od 30 tableta ne smijete prekoračiti.

Tolerancija laktoze je varijabilna i potražite savjet o ulozi te tvari u svojoj prehrani.

Sastav

Sastav

Sadrži: u 2 tablete u 30 tableta
Laktaza 6600 FCC* 99 000 FCC*

*FCC = Food Chemicals Codex – jedinica

*bez glutena

Sastojci: tvar za povećanje volumena: celuloza, maltodekstrin, enzim laktaza (25 %), tvari protiv zgrudnjavanja: polivinilpolipirolidon, magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Šifra: 1102337
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi