LactoStop 3300 FCC 100 tableta

LactoStop 3300 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu koji poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

8,63 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

LactoStop 3300 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu. Ovaj proizvod omogućuje ponovno bezbrižno uživanje u konzumaciji mlijeka i drugih proizvoda koji sadrže laktozu i to bez poznatih nuspojava.

Enzim laktaza poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama a najviše laktoze sadrži mlijeko i mliječni proizvodi. Do intolerancije na laktozu, odnosno nepodnošenje mliječnog šećera, dolazi kada se unesena laktoza hranom ne može probaviti ili se probavlja samo djelomično.

Kako djeluje?

  1. Laktoza dolazi u tanko crijevo.
  2. Enzim laktaza razgrađuje laktozu na galaktozu i glukozu.
  3. Galaktoza i glukoza se lako apsorbiraju u tankom crijevu.

LactoStop 3300 FCC 100 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite 2 tablete LactoStop® 3300 FCC uz svaki obrok koji sadrži mlijeko i ostale proizvode koji sadrže laktozu. Ovisno o količini laktoze u unesenoj hrani možete povećati broj tableta sve dok uobičajene probavne tegobe ne nestanu, ali dnevnu dozu od 30 tableta ne smijete prekoračiti.

Tolerancija laktoze je varijabilna i potražite savjet o ulozi te tvari u svojoj prehrani.

Sastav

Sastav

Sadrži: u 2 tablete u 30 tableta
Laktaza 6600 FCC* 99 000 FCC*

*FCC = Food Chemicals Codex – jedinica

*bez glutena

Sastojci: tvar za povećanje volumena: celuloza, maltodekstrin, enzim laktaza (25 %), tvari protiv zgrudnjavanja: polivinilpolipirolidon, magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1102337

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LactoStop 3300 FCC 100 tableta”