Leon anatomske klompe za žene Aria ART 912

Leon anatomske klompe za žene Aria izrađene su od prirodne kože s elastičnim materijalom zbog čega se za njih može reći da su idealna obuća za čukljeve.

43,49 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Anatomske klompe za žene Aria izrađene su od prirodne kože s elastičnim materijalom zbog čega se za njih može reći da su idealna obuća za čukljeve.

Kožno, anatomsko gazište sadrži masažni gel, a potplat je napravljen od poliuretanske mase te ima protu-klizni čep koji sprječava klizanje.

Boja: Bijela, Crna, Smeđa

Veličina: 36, 37, 38, 39, 40, 41

Kombinacija elastičnog materijala i prirodne kože čine ove klompe idealnim izborom za ljude kojima su čukljevi na nogama (hallus valgus) svakodnevni izazov. Anatomska struktura kožnog gazišta dodatno je obogaćena masažnim gelom te pruža nevjerojatno ugodan osjećaj i podršku stopalu.

Poliuretanski potplat pruža stabilnost i trajnost, a protuklizni čepovi osiguravaju siguran korak na svim vrstama površina. Naša kolekcija anatomskih klompi ističe se po visokoj kvaliteti izrade i elegantnom dizajnu. Bez obzira na prigodu, ove natikače će vas pratiti s dozom stila i udobnosti.

Leon anatomske klompe za žene Aria ART 912

Leon anatomske klompe za žene Aria ART 912

SKU: 0120308

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Leon anatomske klompe za žene Aria ART 912”