nutripharm Melatonin rapid 12 ml, oralni sprej

nutripharm Melatonin rapid za brži i lakši san.

10,93 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Za brži i lakši san.

Dodatak prehrani, sa sladilom. Inovativni oblik.

Posebno dizajnirana i patentirana emulzija melatonina u spreju za brži i lakši san. Zahvaljujući oralnoj primjeni spreja, osigurana je bolja apsorpcija i brže djelovanje.

nutripharm Melatonin rapid namijenjen je svima koji imaju poteškoće sa uspavljivanjem ili se noću često bude, kao i onima koji prilikom putovanja zrakoplovom, a uslijed promjene vremenskih zona, osjećaju jet-lag i njegove posljedice.

  • Za 60 mirnih noći
  • Oralni sprej ugodnog voćnog okusa
  • Bez glutena i šećera
  • Bez GMO
  • Brzi učinak

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom.

Koristan učinak za skraćenje vremena potrebnog da zaspite postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja, a ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom postiže se minimalnim unosom 0,5 mg prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

nutripharm Melatonin rapid 12 ml, oralni sprej

nutripharm Melatonin rapid 12 ml, oralni sprej

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Raspršiti jednu dozu ispod jezika, jednom dnevno, neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Sastav

Sastav

Jedna doza (jedan pritisak raspršivača) sadrži količina
Melatonin 1 mg
Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece, te čuvati na sobnoj temperaturi. Nije namijenjeno trudnicama, dojiljama te djeci. Ne upravljajte vozilom nakon primjene ovog proizvoda.

SKU: 1002529

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “nutripharm Melatonin rapid 12 ml, oralni sprej”