OMNi-BiOTiC FLORA plus+ vrećice

OMNi-BiOTiC FLORA plus+ namijenjen je ženama, a sadrži 4 soja laktobacila koja su prirodno prisutna u ljudskom organizmu.

21,50 39,95 
19,35 35,96 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: N/A
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

OMNi-BiOTiC FLORA plus+ namijenjen je ženama, a primjenjuje se oralno. Sadrži 4 soja laktobacila dokazana kliničkim studijama na Sveučilišnoj bolnici u Beču, a koja su prirodno prisutna u ljudskom organizmu. Sposobnost preživljavanja i razmnožavanja bakterija zajamčena je do kraja roka označenog na pakiranju.

Vaginalna flora može se poremetiti uslijed stresa, terapije antibioticima ili hormonalnih promjena (npr. izazvanih kontracepcijskim pilulama, tijekom trudnoće ili menopauze).

Posebnost sinbiotika OMNi-BiOTiC Flora plus+ jest oralna primjena, što znači slobodno korištenje za vrijeme menstruacije, ne predstavlja ograničenje kod seksualne aktivnosti i pri izboru kontracepcije, a može se koristiti za vrijeme trudnoće i tijekom dojenja.

Sadrži 4 znanstveno provjerena bakterijska soja koja imaju sljedeće karakteristike:

  • Prirodno su dio zdrave ženske vaginalne flore
  • Nadoknađuju nedostatak laktobacila u vaginalnoj flori
  • Imaju sposobnost nastanjivanja u vaginalnom području

OMNi-BiOTiC® FLORA plus+ 14 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

1-2 x dnevno 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® FLORA plus+ (2 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovno promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac. Ako uzimate OMNi-BiOTiC® FLORA plus+ 2 x dnevno, preporučuje se koristiti ga prije doručka i prije večere.

Sastav

Sastav

*4 ljudska bakterijska soja s najmanje 5 milijardi klica u 1 vrećici (2 g) i 10 milijardi klica u 2 vrećice (4 g): Lactobacillus crispatus LBV88, Lactobacillus rhamnosus LBV96, Lactobacillus gasseri LBV150N, Lactococcus jensenii LBV116.

Maltodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS), bakterijski sojevi*, kukuruzni škrob

Napomene

Napomene

Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 0002901 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: N/A

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OMNi-BiOTiC FLORA plus+ vrećice”