OMNi-BiOTiC PANDA 30 vrećica

OMNi-BiOTiC PANDA  je dodatak prehrani u prahu s visokoaktivnim crijevnim simbiontima posebno odabranim za trudnice i bebe.

45,95  41,36 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 43,95 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

OMNi-BiOTiC PANDA  je dodatak prehrani u prahu s visokoaktivnim crijevnim simbiontima posebno odabranim za trudnice i bebe.

OMNi-BiOTiC PANDA sadrži 4 bakterijska soja humanog podrijetla, a preporučuje se trudnicama od 32. tjedna trudnoće i bebama od 1. dana života do navršene 1. godine. Posebno odabrani bakterijski sojevi pomažu prvotno naseljavanje dječjih crijeva, od prvog dana rođenja.

80% imunosnih stanica nalazi se u crijevima, pa možemo reći da ravnoteža imunosnog sustava ovisi o posebnim crijevnim bakterijama. Crijevna kolonizacija u prvim tjednima nakon rođenja ključna je za razvoj optimalne crijevne flore, a posljedično i funkcionalnog imunosnog sustava.

Ukoliko u obitelji postoje slučajevi neurodermatitisa, alergije ili astme, postoji velika vjerojatnost da i Vaše dijete razvije neku od ovih bolesti. Ako su bolesti prisutne u obiteljima oba roditelja, rizik obolijevanja za dijete je 60-80%.

U slučajevima obiteljske predispozicije za razvoj neurodermatitisa, alergijskih bolesti ili astme, s primjenom sinbiotika PANDA trebalo bi se početi već tijekom trudnoće, a najkasnije u 32. tjednu trudnoće.

OMNi-BiOTiC® PANDA 30 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i mala djeca:
1 x dnevno 1 vrećicu OMNi BiOTiC PANDA® (3 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 10 minuta, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Dojenčad:
1 x dnevno umiješati 1 vrećicu OMNi BiOTiC PANDA® u namjanje 1 žlicu majčinog mlijeka ili prokuhane vode dok se prah u potpunosti ne otopi i ovu posebnu mješavinu pipetom nakapati izravno djetetu u usta. Ukoliko ne dojite, svaki dan umiješajte 1 vrećicu OMNi BiOTiC PANDA® u bočicu (Pozor: Ne zagrijavajte iznad 40°C). Prije upotrebe potrebno je posavjetovati se s pedijatrom.

Trudnice:
Preporučuje se korištenje sinbiotika OMNi-BiOTiC® PANDA svakodnevno od 32. tjedna trudnoće nadalje.

Dojilje:
Novopečena mama može nastaviti uzimati sinbiotik OMNi-BiOTiC® PANDA svaki dan.

Sastav

Sastav

*4 ljudska bakterijska soja s najmanje 3 milijarde klica u 1 vrećici (3 g): Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium bifidum W23.

Rižin škrob, maltodekstrin, bakterijski sojevi*

Napomene

Napomene

Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1002207 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 43,95 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OMNi-BiOTiC PANDA 30 vrećica”