OnLife 30 tableta

OnLife je dodatak prehrani s F.A.G. kompleksom masnih kiselina, rajčicom i likopenom.

42,52 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

Dodatak prehrani temeljene na F.A.G. kompleksu masnih kiselina s rajčicom i likopenom.

FAG ® je međunarodno patentirani spoj masnih kiselina čija je učinkovitost i sigurnost dokazana kroz brojne kliničke, in vivo i in vitro studije te se stoga može reći da je primjena ovog spoja masnih kiselina sigurna i učinkovita.

FAG ® (Grupa masnih kiselina) koja sadrži:

  1. specifične masne kiseline , esencijalne i neesencijalne, pravilno izbalansirane. Prisutnost masnih kiselina u tijelu od temeljne je važnosti za mnoge fiziološke mehanizme. Primjećuje se promjena masnih kiselina na perifernim živcima što može negativno utjecati na njihovu funkciju; zapravo, studija objavljena 2016. o metabolizmu stanica pokazuje da “smanjena sinteza masnih kiselina dovodi do razvoja periferne neuropatije.”
  2. palmitoiletanolamid (PEA), amid palmitinske kiseline, molekula koju naše tijelo prirodno proizvodi kako bi obnovilo funkcionalnost oštećenih tkiva; 2011. godine objavljena je zanimljiva studija koja je pokazala da: “U ozbiljnom stanju kao što je bolna neuropatija povezana s multiplim mijelomom i kemoterapijom, sigurna tvar poput palmitoiletanolamida (PEA) osigurava značajnu obnovu živaca”.

LIKOPEN: karotenoid prisutan u visokim koncentracijama u rajčici, s dobro poznatim antioksidativnim svojstvima. Nedavne studije o likopenu i živčanom sustavu pokazuju da: “njegov analgetski učinak može pomoći u kontroli neuropatske boli”.

OnLife 30 tableta

OnLife 30 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Osim ako liječnik nije drugačije propisao, preporučuje se uzimanje 1 ili 2 obložene tablete dnevno s vodom.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 tablete):

  • F.A.G. kompleks masnih kiselina 1100 mg
  • suhi ekstrakt rajčice 100 mg
  • od toga likopen 6 mg

F.A.G. kompleks masnih kiselina (EPA i DHA iz RIBLJEG ulja), ulje sjemenki lana, magnezijev L-pidolat, suhi ekstrakt ploda rajčice (Solanum lycopersicum) titriran na 6% likopena, hidroksipropil metilceluloza, tvar protiv zgrudjavanja: talk, polietilen glikol, bojila: kalcijev karbonat i željezovi oksidi i hidroksidi, emulgator: mikrokristalinica celuloza, dikalcijev fosfat, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina, aroma: ulje anisa.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Za upotrebu proizvoda tijekom trudnoće i dojenja preporučuje se konzultacija s liječnikom. Ne uzimajte u slučaju sumnje ili potvrđene preosjetljivosti na jedan ili više sastojaka prisutnih u proizvodu. Zbog prirodnog podrijetla nekih sastojaka, moguće su organske promjene, posebno u boji, između pojedenih serija.

SKU: 1002702

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OnLife 30 tableta”