Pantogar tonik protiv ispadanja kose za žene 100 ml

Pantogar tonik za aktivaciju rasta kose je posebno dizajniran za gubitak kose u žena.

16,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis
  • Protiv ispadanja kose
  • Za aktivaciju rasta kose
  • Povećava gustoću kose
  • Poboljšava otpornost kose

Tonik za aktivaciju rasta kose je posebno dizajniran za gubitak kose u žena i sastoji se od učinkovitog kompleksa protiv ispadanja kose s djelatnim tvarima AnaGainomTM, FollicusanomTM, kofeinom i vitaminima B skupine. S Pantogar Growtech Formulom folikuli vlasi su aktivirani i kosa postaje jača i bujnija.

Pantogar tonik protiv ispadanja kose za žene 100 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Primijenite tonik na vlasište i umasirate ga, dva puta dnevno. Ne ispirite. Za veća područja s rijetkom kosom preporučujemo uporabu aplikatora s raspršivačem, a za manja područja je prikladniji aplikator s preciznim vrhom. Tonik ima ugodan miris i ne ostavlja tragove. Nakon nanošenja tretmana koji se ne ispire, možete stilizirati kosu na normalan način.

Pantogar tonik je prikladan za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kose. Za najbolje rezultate, tonik je potrebno koristiti najmanje tri mjeseca. Kao nadopunu, preporučujemo uporabu Pantogar šampona protiv ispadanja kose.

Sastav

Sastav

Aqua, Alcohol dent., Propanediol, Panthenol, Caffeine, Pisum Sativum Sprout Extract, Hy-drolyzed Keratin, Biotin, Niacinamide, Acetyl Cysteine, Acetyl Methionine, Milk Protein, In-ositol, Lactose, Panthenyl Ethyl Ether, PEG-40
Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Citrus Au-rantium Dulcis Peel Oil Expressed, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Diethyl Phthalate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydro-acetate, Potassium Sorbate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte kontakt s ocima. Držite izvan dohvata male djece.

SKU: 1005265

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pantogar tonik protiv ispadanja kose za žene 100 ml”