PERSKINDOL Active Cool gel 100 ml

Perskindol Active Cool gel pomaže u ublažavanju boli kod sportskih ozljeda , smanjuje oticanje i pomaže u zacjeljivanju sportskih ozljeda.

11,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Active Cool gel je gel s mentolom s učinkom hlađenja koji pomaže u smanjenju oticanja i ublažavanju boli. Pomaže u ublažavanju i olakšavanju boli u slučaju ozljeda poput istegnuća, nategnutih mišića, puknuća mišića, uganuća i modrica.

Active Cool gel pomaže u ublažavanju boli kod sportskih ozljeda , smanjuje oticanje i pomaže u zacjeljivanju sportskih ozljeda.

  • dugotrajno hlađenje
  • mentol
  • kombinacija eteričnih ulja
  • proizvedeno u Švicarskoj

PERSKINDOL Active Cool gel 100 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 5 godina: primijeniti u tankim slojevima na zahvaćena područja 3-4 puta dnevno.
Može se primijeniti na rukama, laktovima, zapešćima, šakama, vratu, leđima, ramenima, nogama, koljenima, gležnjevima i stopalima.

Sastav

Sastav

Aqua, Isopropyl alcohol, Menthol, Carbomer, Menthyl lactate, Tromethamine, Citrus limon peel oil, Mentha piperita oil, Cl 42051, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Napomene

Napomene

Nemojte primjenjivati u slučaju poznate preosjetljivosti ili alergije na salicilate ili bilo koje druge sastojke prethodno navedene. Ne primjenjivati na otvorene rane i oko očiju. U slučaju kontakta s očima, oči temeljito isprati vodom. Ne upotrebljavati sa zavojima i ne pokrivati. Nakon kontinuirane primjene u trajanju više od 21 dan, preporučuje se pauza u trajanju od tri dana. Ne smije se primjenjivati u djece mlađe od 5 godina. Iz predostrožnosti, ne primjenjivati tijekom trudnoće ili dojenja.
Ako se pojave bilo kakve neželjene nuspojave, prestanite s primjenom proizvoda. Ako se simptomi nastave, obratite se svom ljekarniku ili liječniku. Nakon svake primjene pravilno zatvorite tubu. Može se koristiti do datuma označenog s oznakom “EXP” na pakiranju.

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na temperaturi ispod 25°C.

SKU: 1002150

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PERSKINDOL Active Cool gel 100 ml”