Proxeed WOMEN 30 vrećica

Proxeed WOMEN je dodatak prehrani s L-karnitinom, L-argininom, N-acetilcisteinom i vitaminsko-mineralnim kompleksom za žene. Sa šećerom i sladilima.

44,47 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Proxeed WOMEN je dodatak prehrani koji zbog svoga jedinstvenog, patentom zaštićenog sastava predstavlja pravi izbor za sve žene koje žele očuvati svoje reproduktivno zdravlje ili koje se pripremaju za trudnoću.

Ravnoteža nutrijenata neophodnih za reproduktivno zdravlje iznimno je osjetljiva, što je Proxeed WOMEN prepoznao zahvaljujući metaboličkom pristupu zdravlju žene. Posebnu vrijednost imaju visoke doze karnitina, arginina i N-acetil cisteina, kao i vitamini A, D, E, C, B-kompleks i folna kiselina te minerali željezo, bakar, cink i selen. Sa šećerom i sladilima.

Uravnotežene doze te pravi omjer ključnih nutrijenata i vitamina podupiru prirodne metaboličke procese važne za plodnost i reprodukciju.

Dolazi u pakiranju od 30 vrećica s po 6 g praha.

Proxeed WOMEN 30 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se 1 vrećica na dan. Potrebno je rastopiti prah 1 vrećice u 200 ml vode i odmah popiti.

Sastav

Sastav

Sastojak Količina u 1 vrećici
L-karnitin 500 mg
L-arginin 500 mg
Acetil ­L-karnitin 250 mg
N­ acetil cistein 50 mg
Vitamin D 5 μg
Vitamin E 30 mg
Vitamin C 90 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin B12 2,5 μg
Folna kiselina 200 μg
Pantotenska kiselina 6 mg
Beta karoten 4,8 mg
Željezo 7 mg
Cink 5 mg
Bakar 0,5 mg
Selen 27,5 μg
Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Osobe koje su osjetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda, prije uzimanja trebaju se posavjetovati s liječnikom. Nije za djecu mlađu od 12 godina. Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.

SKU: 1102707

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Proxeed WOMEN 30 vrećica”