pulse Detox & Cleanser BLEND

pulse Detox & Cleanser BLEND prirodni biljno-voćni prah je dodatak prehrani koji sadrži voće, koprivu, kaktus (indijsku smokvu) i noni.

2,89 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Detox & Cleanser BLEND prirodni biljno-voćni prah je dodatak prehrani koji sadrži voće, koprivu, kaktus (indijsku smokvu) i noni.

  • DOPRINOSI ODRŽAVANJU TJELESNE MASE
  • DOPRINOSI ČIŠĆENJU ORGANIZMA

Ako ste primjetili da vam je teško ostati fokusiranim i entuzijastičnim, da ste preopterećeni i da vašim tijelom vladaju negativne vibracije, vrijeme je za čišćenje. Blagotvorno ljekovito bilje i voće iz ovog prirodnog blenda pomoći će vam da se resetirate i osvježite. Kad god osjetite naprezanje i zamor posegnite za ovim prirodnim pomagačima.

Indijska smokva/kaktus doprinosi održavanju tjelesne mase, te kopriva doprinosi čišćenju organizma.

pulse Detox & Cleanser BLEND

pulse Detox & Cleanser BLEND

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Sadržaj vrećice (15 g) otopiti u pola čaše vode (1-2 dl) i popiti jednom dnevno.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (15g):

Prah liofiliziranog ploda jabuke

4 g

Prah liofiliziranog ploda ananasa

2 g

Ekstrakt lista velike koprive

1,5 g

Prah ploda jabuke

3 g

Ekstrakt ploda zelene šljive

1,5 g

Prah ploda indijske smokve

1,5 g

Prah ploda nonija

1,5 g


Sastojci
prah liofiliziranog ploda jabuke (Malus domestica), prah ploda jabuke (Malus domestica), prah liofiliziranog ploda ananasa (Ananas comosus), ekstrakt lista velike koprive (Urtica dioica), ekstrakt ploda zelene šljive (Prunus domestica), prah ploda indijske smokve (Opuntia ficus indica), prah ploda nonija (Morinda citrifolia).

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti, trudnicama i dojiljama. Čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25°C.

SKU: 1102772

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “pulse Detox & Cleanser BLEND”