Rio Spacia aroma difuzor i noćno svjetlo

Rio Spacia aroma difuzor i noćno svjetlo idealan je za korištenje u spavaćoj sobi vašeg djeteta ako se boji mraka i za dodavanje vlage i aroma eteričnih ulja u zrak, sve s jednim kompaktnim, elegantnim uređajem.

59,00 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

Idealno za korištenje u spavaćoj sobi vašeg djeteta ako se boji mraka i za dodavanje vlage i aroma eteričnih ulja u zrak, sve s jednim kompaktnim, elegantnim uređajem.

Rio Spacia aroma difuzor dodaje vlagu u suha unutarnja okruženja – vanjska klima i centralno grijanje mogu uzrokovati da zrak u vašem domu postane suh, što može dehidrirati kožu, iritirati grlo i utjecati na disanje.

Nježni mlaz ovlažujuće maglice nadomješta izgubljenu vlagu i koristan je za liječenje noćnog kašlja, upale grla i začepljenog nosa. Koristite s eteričnim uljima da svoju spavaću sobu ispunite umirujućim aromama – dodajte nekoliko kapi svojih omiljenih, umirujućih eteričnih ulja koja potiču miran, opuštajući san.

Čak i kada se koristi bez eteričnih ulja, Rio Spacia aroma difuzor i dalje djeluje kao ovlaživač zraka šaljući blagi mlaz magle u zrak tijekom cijele noći. Smirujuće, meko noćno svjetlo koje mijenja boje i stropni projektor – okružite sebe ili svoje dijete opuštajućim, prigušenim svjetlom koje je dovoljno nježno da ne prekida san.

Kompaktan i prijenosni raspršivač mirisa – prikladan za korištenje u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući dječju sobu za umirivanje spavanja vaše bebe ili u vlastitoj spavaćoj sobi za bolji san. Također se može koristiti za povećanje vlage u vašem kućnom uredu ili bilo kojoj prostoriji s više kućnih biljaka kojima je potrebna dodatna vlaga.

  • Postavke kontinuirane i povremene magle.
  • Veliki kapacitet za vodu od 550 ml – napunite spremnik za vodu s dovoljno vode da potraje cijelu noć, čime ćete spriječiti da zrak u vašoj spavaćoj sobi postane presuh.
  • Umirujuća LED svjetla koja mijenjaju boju. Projekcija od 360° za punu pokrivenost prostorije.
  • Tihi rad – idealno za spavaću sobu.
  • USB punjiva baterija od 2000 mAh za bežičnu upotrebu.
  • Uključuje dvije naslovnice za projekcije – galaksiju i duboko more.
  • Funkcija automatskog isključivanja.
Rio Spacia aroma difuzor i noćno svjetlo

Rio Spacia aroma difuzor i noćno svjetlo

SKU: 0009671

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rio Spacia aroma difuzor i noćno svjetlo”