SKINTEGRA NARO BOOSTER 30 ML

Skintegra Naro je njegujući booster koji vlaži i hrani te omekšava kožu. Pogodno za sve tipove kože.

11,81 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Skintegra Naro je uljni booster (skvalan) deriviran iz prirodnog biljnog izvora. Skvalan je neuljno ulje koje zamjenjuje primjenu baznih ulja na koži netolerantnoj na klasična ulja za njegu. Radi se o ugljikovodiku, inače prirodno prisutnoj komponenti ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću i suhoćom kože.

Skvalan je poželjno nadomjestiti koži jer je on na sebumu bioidentičan način vlaži i hrani te omekšava. Nadomještanjem skvalana kožu činimo jedrijom, nahranjenom i čuvamo barijernu funkciju.

Skvalan u Naro boosteru deriviran je iz maslinovog ulja te je od samog maslinovog ulja različit po tome što nema težak finiš na koži; također nema karakterističan miris maslinovog ulja niti pridonosi začepljenim porama te je stoga idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima.

Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave barijere kože.

Naro je izuzetno stabilan i inertan što je poželjno svojstvo kod emolijensa / okluziva jer ih upravo to čini visokopodnošljivima čak i na osjetljivoj koži. Naro nalazi se u reciklabilnoj staklenoj ambalaži s kapalicom koja omogućuje precizno doziranje i higijensko korištenje.

SKINTEGRA NARO BOOSTER 30 ML

SKINTEGRA NARO BOOSTER 30 ML

Upute za korištenje

Upute za korištenje

1-2 kapi Nara nanijeti samostalno na vlažno lice ili umiješati u serum (gel, kremu) jednom do dvaput dnevno kao završni korak.

Sastav

Sastav

SQUALANE

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku upotrebu.

SKU: 0005281

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SKINTEGRA NARO BOOSTER 30 ML”