SOLGAR Prirodni Beta-karoten 60 kapsula

SOLGAR PRIRODNI BETA-KAROTEN dodatak prehrani s beta-karotenom koji je provitamin vitamina A.

22,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

SOLGAR PRIRODNI BETA-KAROTEN dodatak prehrani s beta-karotenom koji je provitamin vitamina A. Vitamin A pridonosi održavanju normalnih sluznica, održavanju zdrave kože, normalnoj funkciji imunosnog sustava, održavanju normalnog vida.

Također je izvor jednog od najboljih prirodnih oblika beta-karotena, izoliranog iz alge. Morska alga, Dunaliella salina, je modrozelena alga prirodno prisutna u morima. Izvor je i drugih karotenoida poput zeaksantina, kriptoksantina, luteina i alfa-karotena. Karotenoidi su u prirodi uvijek prisutni u tamno narančastom i zelenom voću i povrću.

Svi Solgar proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvede

ni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

SOLGAR Prirodni Beta-karoten 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučena doza SOLGAR PRIRODNOG BETA-KAROTEN je jedna softgel kapsula na dan.

Sastav

Sastav

Miješani karotenoidi (beta-karoten, alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein) 47 mg

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je držati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci.

SKU: 0002983

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SOLGAR Prirodni Beta-karoten 60 kapsula”