Terranova Echinacea 350 mg 50 kapsula

Terranova Echinacea 350 mg je bila sve do pojave antibiotika u 20. stoljeću jedan od najčešće korištenih biljnih lijekova.

17,51 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Terranova Echinacea 350 mg je dodatak prehrani u kapsulama. Čudesna biljka s vise tisućljetnom poviješću uporabe, u europsku narodnu medicinu stigla je iz Amerike, gdje su je domorodačka plemena sjevernoameričkih Indijanaca koristila za liječenje rana, kašlja, prehlade i drugih infekcija te raznih upala.

Sve do pojave antibiotika u 20. stoljeću, bila je jedan od najčešće korištenih biljnih lijekova.

Rod Echinacea obuhvaća nekoliko vrsta biljaka od kojih se samo tri koriste u ljekovite svrhe: Echinacea purpurea, Echinacea pallida i Echinacea angustifolia.

Za Echinacea-u je karakteristično, da pripravak ovisi o ukupnom sinergističkom djelovanju aktivnih sastojaka koji uključuju kavnu kiselinu , alkamide i heteroglikanske polisaharide.

Formulacija je jedna od rijetkih na tržištu koja koristi liofilizirano korijenje Echinacea purpurea i Echinacea pallida, čime su sačuvana sva izvorna svojstva, a aktivni sastojci u biljci dodatno potenciraju djelovanje formulacije.

Istraživanja su pokazala da je sušenje smrzavanjem biljke superiorno drugim metodama jer sadržava originalnu biokemijsku staloženost biljke. Sušenje brzim smrzavanjem također nudi visoku topljivost (pomoć pri apsorpciji) i veću stabilnost gotovog proizvoda.

  • Imunomodulatorno djelovanje biljke potvrđeno kliničkim studijama.
  • Liofilizacija omogućuje unos svih djelatnih tvari iz korijena.
  • Pomaže u zacjeljivanju rana.
  • Ima antivirusno djelovanje.

Terranova Echinacea ne sadrži tvari za povećanje volumena, tvari za vezivanje ni ostale pomoćne tvari. Pogodno za vegane i vegetarijance.

Terranova Echinacea 350 mg 50 kapsula

Terranova Echinacea 350 mg 50 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučujemo da uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Sastav

Sastav

Jedna biljna kapsula sadrži %PDU/RDA*
Grmizna ehinacea 175 mg
Uskolisna ehinacea 175 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.  

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimanje kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 godinu.

SKU: 1102744

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Terranova Echinacea 350 mg 50 kapsula”