hamapharm TRIMagnezij 60 kapsula

TriMagnezij kapsule sadrže magnezij 375, za normalno stvaranje energije, protiv umora i iscrpljenosti, zdravlje mišića, bolja bioraspoloživost, apsorpcija, 5 puta veća iskoristivost!

12,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

TriMagnezij kapsule sadrže 375mg magnezija u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu.

Kapsule doprinose zdravlju mišića i živčanog sustava te kod umora i iscrpljenosti.

Kapsule sadrže 375mg magnezija. Trostruka je kombinacija magnezij bisglicinata, citrata i oksida za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bolju bioraspoloživost u organizmu. Preporučuje se za opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima, kod napetosti i stresnih situacija. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

TRIMagnezij 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzimanje 1 TRIMagnezij kapsule na dan nakon obroka.

Sastav

Sastav

Magnezijev oksid, magnezijev bisglicinat, magnezijev citrat, želatinska kapsula, L-askorbinska kiselina, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

SKU: 1102026

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “hamapharm TRIMagnezij 60 kapsula”