adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

hamapharm TRIMagnezij 60 kapsula

TriMagnezij kapsule sadrže magnezij 375, za normalno stvaranje energije, protiv umora i iscrpljenosti, zdravlje mišića, bolja bioraspoloživost, apsorpcija, 5 puta veća iskoristivost!

12.45  | 93.80 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

TriMagnezij kapsule sadrže 375mg magnezija u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu.

Kapsule doprinose zdravlju mišića i živčanog sustava te kod umora i iscrpljenosti.

Kapsule sadrže 375mg magnezija. Trostruka je kombinacija magnezij bisglicinata, citrata i oksida za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bolju bioraspoloživost u organizmu. Preporučuje se za opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima, kod napetosti i stresnih situacija. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

TRIMagnezij 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzimanje 1 TRIMagnezij kapsule na dan nakon obroka.

Sastav

Sastav

Magnezijev oksid, magnezijev bisglicinat, magnezijev citrat, želatinska kapsula, L-askorbinska kiselina, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Šifra: 1102026
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi