Vital Plus Active COL 15 ml

Vital Plus Active COL 15 ml – koncentrat morskog kolagena.

 

 

5,18 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

Vital Plus Active COL 15 ml – koncentrat morskog kolagena

Ovaj neophodan protein i sastavni dio kože smatra se nezamjenjivim u održavanju pravilne hidratacije kože. Nanošenjem na kožu stvara zaštitnu barijeru, zadržava vlagu i čuva postojeći prirodni kolagen. Koža postaje elastična i tonizirana. Djeluje protiv starenja kože.

Tretman u koncentriranim kapima na bazi morskog kolagena, bogat omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Idealan za kožu kojoj je potrebno zaštitno i umirujuće djelovanje kao i za tanku ili osjetljiv kožu.

Vital Plus Active COL 15 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Vital Plus Active COL kapi nanijeti ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea uz blagu masažu sve do potpunog upijanja.

Sastav

Sastav

Glycerin, Propylene Glycol, Aqua, Citric Acid, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Caramel, Tocopherol, Diglycerin, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Lecithin.

Napomene

Napomene

Nanesite na neoštećenu kožu koja nije iritirana od strane drugih agenasa ili iz drugih razloga. Ne koristite ako ste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku upotrebu – ne gutati. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju intolerancije, uklonite proizvod obilno toplom vodom te zaustavite primjenu proizvoda.

SKU: 0002347

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vital Plus Active COL 15 ml”