VITAYUMMY Calcium and Vitamin D 60 gumenih bombona

VitaYummy Calcium and vitamin D sadrži kalcij koji doprinosi normalnoj funkciji mišića, normalnom živčanom prijenosu, normalnoj funkciji probavnih enzima, normalnih kostiju i zubi. Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

19,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

VitaYummy Calcium and Vitamin D razvijeni su za djecu i odrasle. Preporučuju se za djecu i odrasle koji ne unose dovoljno kalcija i vitamina D putem prehrane. Djeca i mladi ljudi naročito trebaju kalcij, budući da je količina koštane mase koja se razvija u ovoj fazi njihova razvoja važna za jačinu njihovih kostiju kasnije u životu.

  • kalcij doprinosi održavanju normalnih kostiju i zubi
  • kalcij doprinosi normalnoj funkciji mišića
  • vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija u krvi

Sadrži kalcij koji doprinosi normalnoj funkciji mišića, normalnom živčanom prijenosu, normalnoj funkciji probavnih enzima, normalnih kostiju i zubi. Kalcij ima ulogu u regulaciji dijeljenja i diferencijacije stanica, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom zgrušavanju krvi.

Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića, kostiju i zubi.

Sjajan okus dolazi iz maline, a prekrasna boja dolazi iz mrkve i crnog ribiza.

Veganski proizvod i ne sadrže umjetne boje, zaslađivače i arome.

VITAYUMMY Calcium and Vitamin D 60 gumenih bombona

VITAYUMMY Calcium and Vitamin D 60 gumenih bombona

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Djeca 3-10 godina: dobro sažvakati jedan gumeni medvjedić dnevno.

Odrasli i djeca starija od 10 godina: dobro sažvakati dva gumena medvjedića dnevno.

Sastav

Sastav

Sastojci: glukozni sirup, šećer, tvar za želiranje: pektin, kalcijev fosfat, kiselina: limunska kiselina, koncentrat mrkve i crnog ribizla, aroma maline, biljna ulja (kokos i repica), tvar za glaziranje: karnauba vosak, kolekalciferol.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 gumeni medvjedić, djeca 3-10 godina / 2 gumena medvjedića, odrasli i djeca starija od 10 godina): %PU*

Vitamin D (1 gumeni medvjedić) 10 μg 200 %
Vitamin D (2 gumena medvjedića) 20 μg 400 %
Kalcij (1 gumeni medvjedić) 75 mg 9 %
Kalcij (2 gumena medvjedića) 150 mg 19 %
*PU= preporučeni dnevni unos

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1112080

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VITAYUMMY Calcium and Vitamin D 60 gumenih bombona”