adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

WetBrush četka za kosu

WetBrush četka za kosu rješava problem zapetljane kose i čvorova! 45% manje lomljenja kose. 55% manje napora prilikom raščešljavanja. 100% zadovoljna kosa!

12.00  | 90.41 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

WetBrush četka za kosu rješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose.

Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose. 45% manje lomljenja kose. 55% manje napora prilikom raščešljavanja. 100% zadovoljna kosa!

2 modela: Jasmine & Tiana

O WetBrush četkama:

Osnovan 2005. godine, brend WetBrush jedan je od najpopularnijih suvremenih proizvođača četki za kosu koji proizvodi četke koje mogu bezbolno raspetljati i izravnati i najzamršeniju kosu. Opremljena jedinstvenim Intelliflex iglicama, Wet Brush četka za kosu zna kada treba čvrsto povući kroz zapetljanu kosu, a kada omekšati kako bi spriječila bolno čupanje i daljnje vezivanje kose. Asortiman uključuje ravne i okrugle četke za kosu i mogu ih koristiti i odrasli i djeca. Dostupan u nizu zabavnih boja i dizajna, ulaganje u Wet Brush je ulaganje u to da više nema neugodnih jutara tijekom kojih vrijeme odlazi na bolno raščešljavanje i lomljenje kose.

WetBrush četka za kosu Jasmine

Šifra: 1005273
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi